Digitális logisztikai központot épít a Bosch Hatvanban - ez történt a 28. héten
Digitális logisztikai központot épít a Bosch Hatvanban - ez történt a 28. héten
A közép-európai térségben egyedülálló, a legmodernebb, digitális technológiákra épülő logisztikai központot hoz létre a Bosch Magyarországon. Az ipar 4.0 a székesfehérvári Densonál is kiemelt helyen szerepel- ez már egy másik cikkünkből derül ki. Ismét összefoglaltuk a hét híreit.
Megfordult a trend, inkább a benzines autókat keresik
Az újautó-eladások száma az első negyedévihez képest 25 százalékkal emelkedett a második negyedévben, és inkább a benzines gépjárműveket keresik a vevők - mondta a Használtautó.hu értékesítési vezetője.
Dízelbotrány 2.0: a Volkswagen javításai miatt állítólag több ezer autónak csökkent a teljesítménye
Csoportos keresetet adott be 41 ezer tulajdonos a Volkswagen ellen, mivel autóik a károsanyag kibocsájtási botrány következtében végbement javítás miatt gyengébb teljesítményűek, nagyobb a fogyasztásuk, mint korábban, és nem kaptak kompenzációt sem.
Rekord: 175 ezer használtautót adtak el Magyarországon a második negyedévben
Rekordmennyiségű, mintegy 175 ezer használtautó adásvételét bonyolították le Magyarországon a második negyedévben, szemben az előző negyedévi 158 ezerrel. Mindez a csökkenő átlagár ellenére is jelentős, közel 7 pontos emelkedést eredményezett az eladott hazai használtautók összértékének alakulását mutató indexben, amely meghaladta a 135 pontot a második negyedévben.
Példaértékű vagy elhibázott állásinterjún járt? Mondja el véleményét!
Itt a lehetőség, hogy megossza tapasztalatait a példaértékű vagy elhibázott állásinterjúk, a túlhúzott vagy éppen meggyőzően gyors kiválasztási folyamatok kapcsán.
BLOG: Micsodaaa: kocsi…, kócsing?
Belátom, nem egy frappáns poén, de 10 év autóipari és 18 év HR- es és szervezetfejlesztői tapasztalattal, - s némi töprengés után, - úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. S miért- e vakmerőség? Nem győzök rácsodálkozni, hogy a coaching- ot milyen titokzatos homály lengi körül, jóllehet már a 90- es években megjelent, mint fejlesztési forma Magyarországon.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Minőségügyi mérnök
 Folyamatmérnök
 Képzési specialista
 Projektkoordinátor - Akusztikai analízis
 Hardverfejlesztő mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu