Denso: Az Ipar 4.0 nem egy lehetőség, hanem a mindennapjaink része
Denso: Az Ipar 4.0 nem egy lehetőség, hanem a mindennapjaink része
A termelékenységet és a hatékonyságot robotizációval, automatizálással kell növelni - mondta az Autopronak adott interjújában Yukihiro Kato, aki áprilistól vezeti a Denso Gyártó Magyarország Kft.-t.
Emelkedtek a Volkswagen márka eladásai
Javult az első félévben a Volkswagen konszern VW márkájának az eredménye. A konszern legnagyobb forgalmú márkája az elkövetkező években eredményességének további javulását várja és világpiaci vezető szerepre tör az elektromos modellek gyártásában.
Parragh László: az ipar igényei miatt kell bezárni gimnáziumokat
Heves tiltakozást váltott ki a közvélemény részéről a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének azon nyilatkozata, amely a szakképzés előnybe helyezését szorgalmazza.
Nagyvárosi mobilitás: az okosvárosok határozzák meg a Bosch jövőjét
A Bosch az agglomerációk mobilitási szolgáltatójává válik. A vállalat a jövőben egyre szélesebb körben fejleszt és kínál mobilitási szolgáltatásokat az okosvárosok számára, mivel a nagyvárosi környezet okosmobilitási koncepciói iránti igény világszerte rohamosan nő.
A hangszórókat rezgetőkre cseréli a Continental
A Continental, inspirálódva a vonós hangszerekből, újragondolta az autók hangrendszerét. A vállalat a hagyományos hangszórókat rezgetőkre cseréli, amik úgy gerjesztik a hangokat, hogy bizonyos felületeket rezegtetnek a járműben.
Három prés harmadával kevesebbért
A SERTEC Auto Structures Hungary Bt. online árverés keretében értékesíti 3 darab Erfurt gyártmányú, PKZZ gyorsprését a piaci értéknél jóval alacsonyabb áron.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Vevői kapcsolattartó
 Műszaki szakoktató (Budapest)
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Termék költség controller
 Automation Specialist

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu