A forró nyárban is dübörögnek a beszállítók - ez volt a 27. hét
A forró nyárban is dübörögnek a beszállítók - ez volt a 27. hét
Több mint tízmilliárdos fejlesztés a tatabányai Otto Fuchsnál, új, 770 munkahelyet teremtő ZF-beruházás Egerben, és még egy Magna gyárépítéssel kapcsolatos hír is jutott a múlt hétre. Ezek voltak a legfontosabb események a magyar járműiparban.
Autóipari beszállításra fejleszt a Vákuum Hőkezelő Kft.
A kincsesbányai Vákuum Hőkezelő Kft. 216 millió forintos projekt keretében Magyarországon elsőként telepített olyan többfunkciós hőkezelő berendezést, amellyel alacsonyan ötvözött acélokat kezelnek az autóipar számára.
Az EB nem áll az Opel-felvásárlás útjába
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a francia PSA Peugeot-Citroen francia autóipari konszern felvásárolja az Opelt; az ügylet nem ütközik az uniós jogba - közölte az uniós bizottság sajtószolgálata.
Matrica-körkép: ennyibe kerül autópályán bejárni Európát
Itt a nyár, a vakáció szezonja, sokan, sokfelé járunk nyaralni, azonban nem árt tisztában lenni vele, hogy melyik országban kell fizetni az autópálya használatáért, és mennyit. Cikkünkben összefoglaljuk a leghasznosabb információkat.
A Fordnak is bővülést hozott a magánvevők visszatérése a piacra
A magánvevők visszatérése az új autók magyarországi piacára, valamint az egyre jobb finanszírozási konstrukciók jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a Ford ismét az élen végzett a személyautók és kishaszonjárművek együttes értékesítési listáján az első fél évben - értékelte Szamosi Viktor, a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója a 2017. január-júniusi adatokat.
Elektromos töltőállomásokat telepíthet Európában a Chargepoint
A Chargepointnak már több, mint 38 ezer töltőállomása van az USA-ban és Kanadában.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyártástámogató mérnök
 Diszponens (Budapest)
 Fejlesztőmérnök
 Műhelyvezető
 Gyakornok - APS Koordinátor

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu