Magyarországon egyedülálló járatópad a győri Audinál
Magyarországon egyedülálló járatópad a győri Audinál
A teszteléshez egy szimulált úton a járműveket akár 280 km/h-ás sebességre tudják felgyorsítani anélkül, hogy egy métert megtennének.
Mercedes: múlt és jövő Tatabányán
A tatabányai Motor Classic Bt. neve összeforrott a Mercedes-Benzzel. A németországi múzeumba szállítják a hazánkban restaurált autókat, Európa egyik legmodernebb veteránautókat újjávarázsoló cégétől.
Tényleg Magyarországon ruházna be a Magna?
Lehet, hogy csak taktika, de a kanadai-osztrák autóipari beszállító belengette, hogy ha nem tudja elkezdeni 1,3 milliárd dolláros szlovéniai gyárának építését, akkor Magyarországra hoznák a beruházást.
Elindult a tőzsdei kereskedés a Waberer´s részvényeivel
Elindult a kereskedés a Waberer´s International Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), részvényenként 5100 forintos induló áron, ami megegyezik a nemrég zárult részvényértékesítésen kialakult árfolyammal.
Versenyre hangolva: bemutatta új motorját a SZEngine
A támogató vállalatok és a sajtó munkatársai előtt mutatta be legújabb fejlesztésű motorját a győri egyetemen működő SZEngine hallgatói csapat. A Belső Égésű Motorok Tanszék aulájában tartott programon kiderült, hogy az EVO5 névre keresztelt erőforrást a Formula Student versenyeken induló Arrabona Racing Team versenyautójába építették be.
Xtreme 3D koordináta mérőgép: CNC pontosság, ahol csak akarja
A legújabb Xtreme koordináta mérőgép kifejlesztésénél az volt az igény, hogy a gyártás alatt lévő alkatrészek ellenőrzését/bemérését a felhasználó a gyártás alatt, vagy közvetlen az az utáni pillanatban, még a szerszámgép ciklusidején belül elvégezhesse.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Forrasztás technológiai mérnök
 Gyártástechnológia - tervezőmérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Projektmérnök
 Gyakornok - APS Koordinátor
 Senior minőségügyi mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu