12 milliárdos fejlesztés a tatabányai Otto Fuchs-nál
12 milliárdos fejlesztés a tatabányai Otto Fuchs-nál
A csúcstechnológiát képviselő préselőgép csaknem 5 milliárd forintba került, az új 7. és a 8. gyártósor, a kemencék és a hengerező gépek együttes értéke megközelíti a 7 milliárd forintot a keréktárcsákat készítő Otto Fuchs tatabányai gyárában.
Négyszeresére bővíti bázisát a Rudolph Logistik Gruppe Tatabányán
A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti - közölte a vállalat.
Suzuki, Ford, Opel: ezeket a típusokat veszik leginkább a magyarok
Az előző év azonos időszakához képest 11,6 százalékkal több, 10 820 darab új személyautót helyeztek forgalomba júniusban, az év első hat hónapjában pedig 19,2 százalékos volt a növekedés 2016 első félévéhez képest - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülte (MGE) és a Carinfo.hu.
A Porsche Hungaria a piacinál nagyobb bővülésre számít a Volkswagen eladásokban
A magyarországi újautópiac átlagos növekedését meghaladó bővülést tervez a Volkswagen márka eladásában az idén a Porsche Hungaria.
Egyre többen parkolnak mobillal
Három év alatt 26,98 milliárd forint forgalom származott mobilparkolásból a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül, további 17 milliárd forintot tett ki az elektronikus autópálya matrica eladások és a tehergépjárművek használatarányos autópályadíj vásárlásainak értéke - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
Napelemes hajóval versenyeznek a BME hallgatói
2014-ben a BME három gépészmérnök-hallgatója olyan versenycsapatot alapított, mely az addigiaktól eltérően szakított az autó és motortervezési szokásokkal, és egy kizárólag napenergiával működő teljesen elektromos hajtású hajó tervezésébe kezdett.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Hibakereső technikus (FOR analizátor)
 Termelésvezetői asszisztens
 Hardverfejlesztő mérnök
 Gyártástámogató mérnök
 Minőségügyi mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu