Lajtmann Zsolt: magyarországi szerszámgyárat fontolgat a Horn
Lajtmann Zsolt: magyarországi szerszámgyárat fontolgat a Horn
A Paul Horn GmbH 1969 óta fejleszt és gyárt beszúró-, hosszeszterga- és horonymaró-szerszámokat. A magyarországi viszonteladói képviselet értékesítési vezetőjével beszélgettünk, aki szerint nem kizárt, hogy hazánkban is elinduljon a gyártás.
Bőrbevonatú alkatrészek: innen vásárol az Audi és a Bentley is
Új, 1200 négyzetméteres csarnokkal bővült a bőrbevonatú autóalkatrészeket gyártó bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft. üzeme, amelyet a Völgységi Ipari Parkban adtak át.
Elviselhetetlen a forróság - hogyan védekeznek a hőség ellen a gyártósorok mellett?
Június utolsó heteinek kánikulája alaposan próbára teszi az ember tűrőképességét, a meteorológusok szerint ma van a legforróbb nap. Összeállításunkban annak jártunk utána, hogy a magyar gyárakban hogyan teszik elviselhetővé a forróságot.
A magyar háztartások által használt gépkocsik átlagéletkora: 13,7 év
Egy reprezentatív felmérés szerint a magyar háztartások 72 százaléka 10 évesnél idősebb autóval közlekedik, a lakosság által használt gépkocsiknak csupán 7 százaléka nevezhető újnak, azaz legfeljebb 5 évesnek.
Megvan a Waberer´s részvények értékesítési ára
A Waberer´s International Nyrt. részvényeinek értékesítési árát 5100 forintban határozták meg, miután június 29-én lejárt a részvényértékesítés ajánlati időszaka - közölte a társaság.
Könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb lett a győri versenyautó
A győri Formula Student csapat idén négy versenyen áll rajthoz, melyek közül az egyiket a versenysorozat legnehezebb megmérettetéseként tartanak számon. A Széchenyi István Egyetem kampuszán támogatóik, oktatóik, barátaik és a sajtó jelenlétében mutatták be, milyen járművel vágnak az idei szezonnak.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Folyamatfejlesztő mérnök (Budapest)
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel
 Folyamatmérnök
 Automation Specialist
 SQA incoming technikus

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu