Hatszáz új munkahelyet teremt a BorgWarner Oroszlányban
Hatszáz új munkahelyet teremt a BorgWarner Oroszlányban
Az amerikai BorgWarner három oroszlányi üzemében három év alatt 600 új munkahelyet teremt, 15 milliárd forintos beruházással - mondta a turbófeltöltőket gyártó üzem ügyvezető igazgatója.
Dr. Fodor Dénes: A teljesítményelektronika a jövő mérnökképzésében
A teljesítményelektronikát oktató képzés tekintetében lemaradt az ország, pedig enélkül nem fognak működni az elektromos járművek - többek között erről beszélt lapunknak adott interjújában Dr. Fodor Dénes, a Pannon Egyetem Mérnöki Kara Gépészmérnöki Intézetének vezetője.
Európában nyereséges a Takata, a miskolci üzem tovább bővül
A Takata Európában nyereségesen működik, nem jelent csődöt, miskolci üzemében pedig zavartalanul folytatja a termelést, sőt bővíti kapacitását - tájékoztatott a Takata Safety Systems Hungary Kft.
Állást foglalt az etikai bizottság: az emberi élet a legvédendőbb érték
Az autonóm közlekedéssel kapcsolatos etikai kérdéseket vizsgáló, Németországban létrehozott speciális bizottság június 20-án nyilvánosságra hozta eddigi tevékenységének eredményeit. Erről, a szakmai körökben megkülönböztetett figyelemmel kísért eseményről kérdeztük dr. Nyalka Csabát, DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda együttműködő ügyvédjét.
Regionális villámtöltő-hálózatot építhet a Mol
Elektromos villámtöltő-hálózat kiépítésére kap csaknem 19 millió euró támogatást a Mol-csoport, az E.ON-csoport a HEP, PETROL, a BMW-csoport és a magyarországi Nissan-leányvállalat konzorciumának Next-E projektje - közölte honlapján az Európai Bizottság.
Lézertechnológia: forradalmian új megoldás a hőkezelésben és a felrakó hegesztésben
A Budai Benefit Kft. tevékenysége innovatív eljárások bevezetésére és használatára épül az alkatrész- és a szerszámfejlesztés területén. Magyarországon egyedülálló módszerekkel állnak ügyfeleik rendelkezésére. Az autóipar mellett megrendelőik között vannak a legnagyobb multinacionális vállalatok gyárai éppúgy, mint a hazai kis- és középvállalkozások.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termékfejlesztő mérnök
 Gyártásfejlesztő mérnök
 Gyártástechnológia - tervezőmérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Termék költség controller
 Folyamatmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu