Folyamatosan bővül a tatabányai rugógyár
Folyamatosan bővül a tatabányai rugógyár
Nemrég épült meg egy 1300 négyzetméteres raktárcsarnok, ősszel kezdenek hozzá egy újabb, 1500 négyzetméteres megépítésének, a technológiai fejlesztések is napirenden vannak. A Tatabányai Rugógyártó Kft. ügyvezető igazgatóját, Péntek Marcellt kérdeztük.
Már adatátviteli rendszerek prototípusgyártásával is foglalkozik a Delphi
Az új járművekben tetten érhető elektromos és elektronikai megoldások változásának köszönhetően a Delphi portfóliója folyamatos átalakuláson megy át.
A 80-as éveket idézi az Audi öthengeres motorja
Az Audi 2,5 literes TFSI motorja nyerte "Az év nemzetközi motorja“ díjat a 2-2,5 literes kategóriában. Az erőforrás 2008 óta készül az Audi Hungariánál és immár sorozatban nyolcadik alkalommal nyerte el a rangos díjat.
Ha nincs hálózat, nincs termelés sem
A Softing GmbH átfogó tapasztalattal és megbízható megoldásokkal rendelkezik a PROFINET hálózatok átvételi tesztjeinek, monitorozásának és diagnosztikájának területén.
Megalakult a BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a Siemens Zrt., a Richter Gedeon Nyrt., a Nokia Solutions and Networks Kft. és a Magyar Villamos Művek Zrt. konzorciuma létrehozta az egyetemen belül működő BME Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központot.
A Trigo Csoport felvásárolta a francia Euro-Symbiose tanácsadó céget
A Trigo Csoport 100%-os részesedést vásárolt az Euro-Symbiose-ban - egy francia minőségellenőrzési, könyvvizsgáló és tanácsadó cégben.
KARRIER HIRDETÉSEK
 MES / MDC szakértő
 Automatizálási Mérnök létesítménygazdálkodás területén
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Termelésvezetői asszisztens
 Minőségbiztosító mérnök - Gyártástechnológia - tervezés

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu