Sztrájkot terveznek a pozsonyi VW dolgozói - ez történt a 24. héten
Sztrájkot terveznek a pozsonyi VW dolgozói - ez történt a 24. héten
A pozsonyi Volkswagen gyár dolgozóinak 85-90 százaléka jelezte, részt vesz abban a sztrájkban, amelyet június 20-tól határozatlan időre hirdetett meg a szakszervezet. Közben kiderült, 9 milliárdos beruházást terveznek Oroszlányban. Csokorba szedtük az elmúlt hét legfontosabb híreit.
A Magyar Posta 160 Opelt vásárolt a mobilposta-szolgáltatáshoz
A kistelepüléseken elérhető mobilposta-szolgáltatáshoz 160 Opel gépkocsit vásárolt a Magyar Posta cégcsoport - tájékoztatott közleményében az Opel és a Magyar Posta.
Parkolási és behajtási kedvezmény az elektromos autóknak
A kormány hozzájárul az e-mobilitás széleskörű elterjedéséhez, az infrastrukturális háttér megteremtéséhez - hangsúlyozta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára az II. E-mobilitás konferencián Budapesten.
Magyar buszok helyett MAN járművek pótolják a metrókat a fővárosban
Forgalomba álltak az új buszok Budapesten: összesen 45 érkezik majd, ebből 15 állt forgalomba, hogy a metrópótlás zavartalan lehessen.
Középiskolások tesztelhették a Knorr-Bremse fékrendszereit
A Knorr-Bremse járműtesztjeiből kapott ízelítőt a napokban az a 35 budapesti középiskolás, akik a Tököli Reptéren tesztelték a beszállító cég fékrendszereit.
Német trófeával nyitja az FS-szezont a BME FRT
Június második hétvégén rendezték az E-Race futamot Németországban, amit a Formula Student sorozat tesztversenyének tartanak. Szezon előtti időpontra szervezik, így a csapatok élesben próbálhatják ki, milyen eredményekre képes egyéves munkájukból született járművük. A BME FRT csapatkapitánya, Sipos Gábor számolt be a magyar sikerről.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Termelési részlegvezető
 Rendszerfelelős mérnök
 Senior minőségügyi mérnök
 Épületkarbantartó mérnök, energetikus

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu