A dolgozók 85-90 százaléka részt venne a sztrájkban a pozsonyi VW-nél
A dolgozók 85-90 százaléka részt venne a sztrájkban a pozsonyi VW-nél
A 16 százalékos béremelést követelő alkalmazottak jövő keddtől határozatlan idejű munkabeszüntetésbe kezdenek. Az autógyártó egyelőre elutasítja a követeléseket.
A technológia-fejlesztésnél szorít a beszállítók cipője
Erős és hatékony érdekképviseletre számíthat az, aki a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének (MAJOSZ) tagjává válik. 1993 óta nagy utat járt be a szervezet, a tagvállalatok száma egyre nő, most mintegy 300 céget képviselnek. Klujber Dénessel, a MAJOSZ leköszönt elnökével beszélgettünk.
Digitális ikertestvérek a gyártósoron: hol tartanak a magyar kkv-k?
Nagyobb szerephez jutott az informatika a gyártósorokon, mint ahogy azt korábban gondoltuk. Fehér Tamással, GraphIT Kft. kereskedelmi vezetőjével egyebek mellett arról beszélgettünk, hogyan lehet a cégek segítségére egy digitális ikertestvér.
Amerikai befektetők érdeklődnek Magyarország iránt
Mintegy 100 amerikai üzletember vett részt a ’Building the Economy of the Future: Central Europe in a Post-Brexit World’ című rendezvényen, ahol hiteles hazai és nemzetközi előadók mutatták be a közép-európai, és ezen belül a magyarországi befektetési környezetet.
A Magyarmet munkatársa kapta 2017-ben a Kiváló Fiatal Öntész Díjat
A Magyar Öntészeti Szövetség évente díjazza a legkiválóbb öntészeket. 2017-ben ezt Laub Ádám Miklós, a Magyarmet munkatársa kapta.
Párhuzamosított vizsgálatok XTS segítségével - Lineáris szállítórendszer hengeres fémöntvények optikai vizsgálatában
A Gefasoft rendkívül kisméretű, légzsákok befúvóidomainak optikai tesztelésére szolgáló berendezést fejlesztett ki, amely összesen tizenegy, különféle vizsgálati időkkel rendelkező kamera-állomást tartalmaz. Az igen rugalmas XTS lineáris szállítórendszer segítségével sikerült párhuzamosítani az egyes részfolyamatokat, és optimalizálni az áteresztőképességet.
KARRIER HIRDETÉSEK
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Senior minőségügyi mérnök
 Minőségbiztosítási Mérnök - Folyamat és Megvalósulási Auditok végrehajtása
 Karbantartó mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu