Nem találja ki, ki készítette a legtöbb autót tavaly Magyarországon - ez történt a 23. héten
Nem találja ki, ki készítette a legtöbb autót tavaly Magyarországon - ez történt a 23. héten
Az Audi, a Mercedes és a Suzuki több mint félmillió autót gyártottak együtt hazánkban tavaly. Heti összefoglalónkból kiderül, melyik gyártó mennyit készített pontosan.
Rábai Dániel: Pitypangból abroncs, ez a jövő
A Continental egy svédországi ipari parkban vásárolt területet, hogy a jövőben képes legyen pitypangból gumiabroncsot gyártani. A Taraxagum gumiabroncs labor környezetében ipari célra szánt pitypang-termesztést is terveznek. Az előremutató beruházás részleteiről Rábai Dánielt, a Continental Hungaria Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.
A legjobb márkák közé került a Szegedi Tudományegyetem
A legjobb márkákat minősítő Superbrands 2017 díjat kapott a Szegedi Tudományegyetem. A szakmai szempontok és a fogyasztók körében végzett márkaismertségi és -kedveltségi kutatás alapján odaítélt elismerés visszajelzés az egyetemen folyó magas színvonalú oktatási, kutatási és gyógyító tevékenységről.
Tőzsdére menne a Waberer´s
A Waberer´s International Zrt. újra kérelmezi a társaság törzsrészvényeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) a prémium kategóriába; a cég a meglévő részvények értékesítése mellett 50 millió euró friss tőkebevonására számít - jelentette be a társaság.
Szigeti Tibor lesz az LuK Savaria új gyárigazgatója
A szombathelyi LuK Savaria Kft-ben július 1-jétől Szigeti Tibor tölti be a gyárigazgatói pozíciót- tájékoztatta lapunkat a Schaeffler csoporthoz tartozó társaság.
Gimex: Y és Z generáció integrálása
A győri GIMEX-Hidraulika Kft. igyekszik minden lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy az ifjú nemzedékhez közelebb hozza a szakmát.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termék költség controller
 Gyártási minőségügyi mérnök (Budapest)
 Szerviztanácsadó
 Termelésvezetői asszisztens
 Folyamatmérnök

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu