Mérnökfizetés: Feleannyi pénzért itthon maradnak a szakemberek?
Mérnökfizetés: Feleannyi pénzért itthon maradnak a szakemberek?
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a nyugat-európai reálbér 60 százalékát kellene elérniük a magyarországinak ahhoz, hogy ne menjenek külföldre dolgozni a munkavállalók.
Az Audi tesztelhet először önvezető autókat New York Államban
Az Audi mérföldkőhöz érkezett. New York Államban tesztelheti önvezető autóit, annak ellenére, hogy ott igen nagy az ellenállás a technológiával kapcsolatban.
Razziát tartanak a Porschénál a Volkswagen károsanyag kibocsájtási botránya miatt
A Porsche Automobil Holding SE nem zárhatja ki annak lehetőségét, hogy a német ügyészség nevében eljáró nyomozók a Volkswagen-csoport dízel-kibocsátási botrányához kapcsolják őket.
Képzési központot nyit diákok és saját dolgozói számára a Continental
A Continental Automotive Hungary Kft. szeptember elején nyitja meg új elektronikai technikus tanműhelyét Budapesten. Az állam a Continental tanműhelyének létrehozásához közel 123 millió forint támogatást biztosít.
Arra ösztönzi a vállalatokat a HIPA, hogy a modern technikákat magyarországi egységeikbe telepítsék
Az üzleti szabályozási - és adózási környezet, az államigazgatás elektronikus szolgáltatásainak fejlesztése és a munkaerőpiac bővítésére vonatkozó kérdések - ezen témákat érintő javaslatok szerepelnek a Nemzeti Versenyképességi Tanács által összeállított, Magyarország versenyképességét javító csomagjában.
Vásároljon a termelésben már bevált, használt fröccsöntő gépet az Intergavel aukcióján!
Bővítse és fejlessze gépparkját megterhelő beruházás nélkül! A robotnak köszönhetően pedig nem szükséges külön személyzet a kiszolgáláshoz.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Rendszerfelelős mérnök
 Folyamatmérnök
 Fejlesztő villamosmérnök
 Épületkarbantartó mérnök, energetikus
 Termelési részlegvezető

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu