Újabb indiai beszállító kezdte meg a termelést Magyarországon
Újabb indiai beszállító kezdte meg a termelést Magyarországon
Hivatalosan is elindult a termelés a Sona polgári üzemében. Az indiai tulajdonú járműipari beszállító első körben kis mennyiségben, magasabb hozzáadott értékű acél tengely, motor, és alváz alkatrészeket fog gyártani, de jól mutatja a vállalat hosszú távú terveit, hogy már tervezik a bővítést a félkész alkatrészek megmunkálásához kapcsolódóan.
Nem kíván riválisa lenni a zalaegerszeginek a Bosch épülő tesztpályája
A tavalyihoz hasonlóan idén is két számjegyű bevételnövekedést szeretne elérni a magyarországi Bosch. A cég budapesti évértékelőjén a kellemetlen kérdések is előkerültek.
Elkészül augusztusra a német Rosenberger új gyártócsarnoka Nyírbátorban
A tervek szerint augusztus végére elkészül és az ősszel a termelés is elkezdődik az autóipari alkatrészeket gyártó Rosenberger Magyarország Kft. mintegy 3,2 milliárd forintból épülő új nyírbátori üzemcsarnokában. A kormánytámogatást is élvező beruházás bokrétaünnepségét május 31-én tartották a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban.
Új elnöke van a székesfehérvári Denso-nak
Yukihiro Kato vezeti áprilistól a 6000 főt foglalkoztató fehérvári céget. Az elnök nem először jön hazánkba, 20 éve részt vett az üzem telepítésének tervezésében is.
Vitányi Róbert: Egy befogó is lehet okos
Intelligens, hálózatba kapcsolt, rugalmas - ezen elvek mentén tevékenykedik a Schunk, ami tulajdonképpen egyet jelent az Ipar 4.0-val. Vitányi Róbert, a magyarországi forgalmazó cég vezetője adott interjút.
Három Balaton-parti város konzorciumot alakított e-buszok beszerzésére
Keszthely, Balatonfüred és Siófok együtt pályázik a százszázalékos állami támogatással beszerezhető elektromos autóbuszokra.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Automation Specialist
 Minőségbiztosító mérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Folyamatmérnök
 Minőségirányítási mérnök
 Hibakereső technikus (FOR analizátor)

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu