Gyártósor extra: mi fér bele a Mercedesnél 48 órába?
Gyártósor extra: mi fér bele a Mercedesnél 48 órába?
Egy kilométer hosszú gyártósor, 152 munkaállomás, etaponként 2 perc áthaladási idő. A Mercedes kecskeméti gyárában jártunk, ahol minden autó konkrét egyedi megrendelésre készül. És hogy mi fér bele 48 órába? Minden.
Járműipari kompetencia centrum is lesz a szegedi lézerközpontban
A központ az Európai Unió - tudományos nagyberuházása, amely a fizika, biológia, kémia, valamint az orvosi és anyagtudományok területén rendkívüli nagy időfelbontással végezhető alap- és alkalmazott kutatásokhoz biztosít egyedülálló infrastruktúrát.
Andrzej Marcinek: Az új Fanuc robotok ponthegesztést, MIG/MAG hegesztést és tűs hegesztést végeznek
Az az elképzelés, hogy a hegesztési folyamatokat robotizálják a lengyelországi üzem újratervezésekor merült fel, hogy biztosítsák a 100%-os ismételhetőséget a minőség és mennyiség tekintetében, új munkahelyeket hozzanak létre, és javítsák a munkakörülményeket. Interjú Andrzej Marcinekkel, a Gedia Poland Assembly sp. z o.o. elnökével és elnökségi tagjával, valamint Paweł Cieślakkal, a vállalat karbantartási osztályvezetőjével.
Bemutatta a Knorr-Bremse az okos kamionjait - sok fotóval
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-Fejlesztés Intézete látványos kamionbemutatón ismertette meg legújabb fejlesztéseit az érdeklődőkkel az Okos Kamionok - Okos Mérnökök programon.
Kunszigeten gyártott terméket díjaztak Detroitban
A Federal-Mogul Powertrain Detroitban két Automotive News PACE díjat is nyert, melyekkel fejlesztési munkáját, technológiai fejlődését és üzleti teljesítményét ismerték el.
S&T Altair HyperWorks Szimulációs Akadémia 2017
Idén is megrendezik az S&T Altair HyperWorks Szimulációs Akadémiát Budapesten a RUBIN Wellness & Conference Hotelben június 14. 8:30 és 15:15 között.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Szerviztanácsadó
 Gyártástámogató mérnök
 Műhelyvezető
 Automation Specialist
 Szoftverfejlesztő (Budapest)

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu