Kétes jövő: a vállalatvezetők nemhogy a várható világra nincsenek felkészülve, hanem a jelen problémáira sem
Kétes jövő: a vállalatvezetők nemhogy a várható világra nincsenek felkészülve, hanem a jelen problémáira sem
Az IVSZ Vállalati Innováció Konferenciáján a nagyvállalatatok vezetői osztották meg nézeteiket a digitalizációról és mondták el, mit tesznek meg már most azért, hogy a digitális átalakulás nyertesei legyenek.
A magyar járműgyártás nagykönyve 2017 - már készül
Állandó nyomás és fejlődés kényszere alatt áll az autóipar a magas vásárlói és környezeti elvárások miatt. Az autóipar így folyamatos változásra kényszerül, naponta lépnek erre a területre új cégek. Az ismerkedést és tájékozódást elősegítendő, immár negyedik alkalommal készítjük el a nagykönyvet.
Cseppfolyós földgázzal lehelnének új életet a magyar buszgyártásba - ilyen lesz a 2017-es Ikarus
Bemutatták a V. CNG&LNG Szakmai Konferencián és Járműipari Kiállításon az új Ikarust, ami új, cseppfolyósított földgáz (LNG) hajtással készül.
Négymilliárd forintot osztanak ki az agyelszívás megállítására
Kiírták az Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018. tanévi pályázatot. A program célja a tudományos utánpótlás megerősítése, a tudományos életpálya vonzóvá tétele, a kiváló oktatók, kutatók pályán- és itthon tartása, illetve az egyetemek tudományos teljesítményének ösztönzése.
Vincze-Pap Sándor: Két magyar buszgyártó léphet piacra
Felfutóban van a buszgyártás, amelynek szereplői bíznak abban, hogy a belső piacot döntően a magyar buszgyártók látják majd el - mondta Vincze-Pap Sándor, a Magyar Buszgyártók Szövetségének elnöke.
3D nyomtatás a Magyarmetnél
Az additív gyártástechnológia egy olyan eljárást jelent, amely egy termék 3D-ben történő megtervezésén, majd annak rétegről rétegre való felépítésén alapszik. Egyre gyakrabban állítják párhuzamba a 3D nyomtatás fogalmát az additív eljárással, utóbbi azonban magában foglalja az előbbit, így jobban leírja egy professzionális gyártási eljárásnak a lépéseit. Az additív gyártás fogalmával különböző technológiai lépéseket különböztetünk meg, és egyben foglalunk is össze.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Automation Specialist
 Rendszerfelelős mérnök
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel
 SQA incoming technikus
 Termelési részlegvezető

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu