Tesla-beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet a győri Jankovits Engineering
Tesla-beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet a győri Jankovits Engineering
A napokon belül a címben szereplő új néven futó 25 éves Jankovits Hidraulika történetének legnagyobb beruházása előtt áll. Az egyre inkább az automatizált gyártósorok komplex tervezésére és kivitelezésére koncentráló cég közvetett módon az Elon Musk-féle Teslához is kapcsolódik.
Június elején kezdik gyártani Győrben a Q3-ast
Peter Kössler, az Audi Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke bejelentette: két hét múlva kezdődik az elektromotorok és az új járműmodell, a Q3-as egyes elemeinek gyártása. A sorozatgyártás pedig jövőre, illetve a Q4-es típusé 2019-ben kezdődhet el Győrben.
Bérkörkép: a villamosmérnökök fizetése nőtt a legnagyobbat
Minden piaci szereplő számára fontos a bérek követése: munkaadóként és munkáltatóként is érdemes tisztában lenni azzal, forintosítva mit jelent egy-egy pozíció. A Hays Hungary azt vizsgálta, az elmúlt öt évben, hogy változtak a bérek az egyes mérnöki területekre lebontva.
Prototípus-gyártással bővített a ceglédi könnyűfémöntő
Átadták az autóipari, gépipari és elektromos ipari alkatrészeket gyártó Ecseri Kft. mintegy 6,25 milliárd forint értékű beruházását.
A Kandó Electric is Londonban versenyez
A kecskeméti Kandó Kálmán Szakközépiskola diákjai részt vesznek a Shell Eco-marathonon, a londoni Queen Elizabeth Parkban.
Jármű- és alkatrészgyártás könnyített feltételekkel
Vásároljon vállalkozásokból kivont, üzemi termelésre továbbra is képes, rendszeresen karbantartott használt berendezéseket gyártási tevékenysége elősegítésére! A hazai online árverési szakértő, az Intergavel által szervezett aukciókon jól bevált gépeket és eszközöket talál a piacinál kedvezőbb áron.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelésvezető
 Fejlesztőmérnök
 Karbantartó mérnök
 Rendszerfelelős mérnök
 Senior minőségügyi mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu