Vonalkódolvasó szemüveg és drón a jövő gyártósorain
Vonalkódolvasó szemüveg és drón a jövő gyártósorain
Egy Műegyetemen tartott szakmai nap nyitotta meg a 34. International Colloquium of Advanced Manufacturing and Repair Technology in Vehicle Industry című vaskos eseménysort, ahol a hosszútávú emissziótervezésen át az elektronikus kormányrendszerekig a gépjárműtechnológia rendkívül sok aspektusával lehetett ismerkedni.
Végre lesz önvezető tesztpályánk - ez történt a 20. héten
Pénteken tették le a zalaegerszegi tesztpálya alapkövét, de a hét többi napján is odatették magukat a hazai járműipar szereplői.
A kkv-k robotizálnak, vagy versenyképtelenek lesznek
A gyártásban manapság már korántsem csak ráccsal, plexivel ellátott cellában dolgozó robotokkal lehet találkozni, egyre több helyen virtuális cella választja el a robotot az embertől, vagy már az sem- minderről a KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. ügyvezetője, Orovica Szilárd beszélt lapunknak adott interjújában.
Magyar buszokat vesznek a Volán-társaságok, nem is keveset
A következő két évben közel kétezer új autóbuszt szerezhetnek be a Volán-társaságok a Nemzeti autóbuszgyártási cselekvési program keretében - mondta el Varga Mihály.
Javult a Waberer’s üzleti teljesítménye 2016-ban
Az előző év azonos időszakához viszonyítva a 9,5 százalékos növekedéssel elért 572,4 millió euró bevétel és a 12,1 százalékos EBITDA (kamatfizetés, adózás és értékcsökkentési leírás előtti üzemi eredmény) is jelzi, hogy a Waberer’s 2016-ban stabil teljesítményt nyújtott. Az eredmény főként a közúti szállítás iránti kereslet Európa-szerte tapasztalható növekedésének, és a vállalat sikeresen megvalósított növekedési stratégiájának köszönhető. A Waberer’s regionális szerződéses logisztika üzletága különösen jól teljesített: 2016-ban bevételei 10,9%-kal nőttek.
Már az autóiparban is jól ismert márka a Hajdu
A téglási Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. lemezmegmunkálással, lemezalakítással előállított alkatrészek gyártásával foglalkozik, elsősorban kipufogórendszerekhez, ülésekhez készítenek alkatrészeket és karosszériaelemeket.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Szoftverfejlesztő (Budapest)
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Automation Specialist
 Vezető - Mechanikus megmunkálás - Motorgyártás
 Gyártási minőségügyi mérnök (Budapest)

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu