A nagy CNG-LNG körkép  -  Földgázzal hajtott Audit mutattak be Gödöllőn
A nagy CNG-LNG körkép - Földgázzal hajtott Audit mutattak be Gödöllőn
2020-ra közel 67 ezer sűrített földgázzal hajtott személyautó lesz az országban. Ezt a mezőnyt erősíti majd az Audi A4 g-tron is, amelyet az A5 g-tron CNG-vel együtt a napokban kezdtek el értékesíteni Németországban. A földgázzal hajtott modellek motorjai Győrben készülnek.
Rába: jelentősen nőtt az első negyedéves árbevétel és a nyereség
Közel tizedével növelte árbevételét az első negyedévben a Rába Járműipari Holding Nyrt., a 10,525 milliárd forintos adat 9,7 százalékkal jobb az előző év azonos időszakinál, a 173 millió forintos adózott eredmény pedig 57,9 százalékkal haladja meg bázist - derül ki a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán publikált gyorsjelentésből.
A Knorrnál már tudják, milyen lesz a jövő önvezető kamionja
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. aktívan fejleszt telephelyi önműködő járműirányítási rendszereket és autópálya-szituációkra is kínál fejlett megoldásokat. Kiemelt helyen kezelik az előfejlesztést, ahol már a jövő évtized során közutakra kerülő rendszerek megvalósíthatóságán dolgoznak. Horváth Csaba, az előfejlesztési osztály autonóm járműirányítási csoportvezetője válaszolt kérdéseinkre.
Járműakusztikai kutatócsoport alakul a győri egyetemen
Feszty Dániel gépészmérnök hozza létre a Széchenyi István Egyetemen a járműakusztikai kutatócsoportot a Lendület program keretében.
Mennyit tudnak a Blickle görgői és kerekei?
A kerék- és görgőpiacon megkerülhetetlen tényező a német Blickle, amelynek mostani újítása egy antisztatikus műanyag kerék. Ez a gumikerékkel ellentétben nem hagy nyomot semmilyen felületen. A vállalat magyarországi márkaképviseletének ügyvezetőjével, Hámori Zoltánnal beszélgettünk.
TE Connectivity Roadshow az Óbudai Egyetemen
A TE Connectivity csoport kiemelkedő céljának tartja azt, hogy a most egyetemista villamos- és gépészmérnökökkel megismertesse azokat a leginnovatívabb technológiákat és digitális alapokat, melyeket a mindennapi gyártás során használ.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyártástervező mérnök a Karosszériaüzemben
 Termelési részlegvezető
 Ipari mérnök
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Pályakezdő minőségbiztosítási mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu