Harmincmilliárd forinttal fogja támogatni a kormány a beszállítókat - ez történt a 19. héten
Harmincmilliárd forinttal fogja támogatni a kormány a beszállítókat - ez történt a 19. héten
Az elmúlt héten az autóipar nagy része a Mach-Tech Ipar Napjai Kiállításon vett részt, így volt ezzel a kormány két államtitkára is, akik azt ígérték, hamarosan legalább 30 milliárd forint fog érkezni a szektorba.
Rugó- és stabilizátorgyártó üzemet épít Debrecenben a thyssenkrupp
Budapest, Győr és Jászfényszaru után Debrecenben építik fel az új gyárat, ahol 250 dolgozót foglalkoztatnak majd, és több mint hatmillió csavarrugót és stabilizátort készítenek csúcstechnológiával az autógyártó cégeknek.
Vigyázz London, jön a SZEnergy Team - Az innováció viszi előre a csapatot
A Shell Eco-marathon alapkoncepciója, hogy a járművünk elkészítéséhez kevés kereskedelmi forgalomban kapható alkatrészt használjunk. Legyen minél több saját fejlesztésünk, hiszen az innováció a verseny fő mozgató eleme - mondta az Autopronak adott interjújában Pusztai Zoltán, a SZEnergy egyik csapatvezetője. A Széchenyi István Egyetem SZEnergy Team alternatív járműfejlesztő csapata az idei évben már tizedik alkalommal vesz részt a Shell Eco-marathon versenyen, ezúttal Londonban.
Fuvarozók egyesülete: össze kell fogni a tervezett uniós szabályozás ellen
Soha ekkora összefogásra és összezárásra nem volt még szüksége a fuvarozóknak, mint ma, amikor Brüsszelben a közúti áru- és személyszállításra vonatkozó jogszabályalkotási tervek egyértelműen ki akarják szorítani a közép-kelet-európaiakat az unió nyugati részéből - mondta a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) főtitkár-helyettese.
Az Ipar 4.0 jelentős változást hoz a munkakultúrában is
Napjainkban egyre többet hallunk az Ipar 4.0-ról, azaz a negyedik ipari forradalomról. Arról, hogy a centralizált irányításról decentralizált folyamatokra térünk át, és az intelligens termékek veszik át az ellenőrző és logisztikai szerepeket. A fejlődésnek köszönhetően az ipar a természeti környezet kímélésével, a hatékonyabb energiafelhasználással sokkal környezettudatosabbá válhat. A decentralizált irányításnak és az intelligens termékeknek köszönhetően a raktározás is egyszerűsödhet: az azonnali információnak köszönhetően az energia- és az anyagellátás fennakadása vagy a nyersanyag minőségének változása szinte azonnal kezelhető lesz.
Elsőként szerzett hazánkban Check Point minősítést az S&T
A Check Point® Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy az S&T Consulting Hungary Kft. megszerezte a Check Point 4Stars Partner minősítést.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Rendszerfelelős mérnök
 Műhelyvezető
 Termékfejlesztő mérnök
 Készülék és szerszám designer
 Gyakornok - Minőségbiztosítás Meisterbock területére - IT ismeretekkel

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu