Joachim Eckerle: A cégcsoport európai fröccsöntő központját hozzuk létre Baranya megyében
Joachim Eckerle: A cégcsoport európai fröccsöntő központját hozzuk létre Baranya megyében
A helyi fejlesztéseknek jelentős korlátot szab az egyre erősebb munkaerőhiány, leginkább emiatt jelent olykor problémát, hogy új megbízásokat vállaljunk. Ennek ellenére Bólyon egy új üzemegységet béreltünk, ahol a fröccsöntő tevékenységünket bővítjük- mondja a Magyarországon 25 éve jelenlévő cégcsoport tulajdonosa, Joachim Eckerle interjúnkban.
Új technológiával fejleszti a járművek oldalüvegeit az Audinak és Mercedesnek is gyártó Salgglas Zrt.
Az új terméknek köszönhetően csökkenhet az autók cw-értéke (légellenállási tényező), emellett pedig jobb zaj- és beázás védelmet nyújt.
Megérkezett Debrecenbe az első Mercedes Benz autóbusz alváz
Az első Mercedes Benz járóképes autóbuszalváz Spanyolországból megérkezett Debrecenbe, az ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. telephelyére, ezzel megkezdődhet az autóbuszgyártás előkészülete a városban - közölte a helyszínen a holding vezérigazgatója.
Kollaboratív robotok, Ipar 4.0-s megoldások - a 2017-es Machtech képeken
Mint minden páratlan évben, így idén is újra megrendezték a Hungexpo vásárközpontban a Mach-Tech Ipar Napjai kiállítást. Május 12-ig állnak nyitva a kapuk az érdeklődők előtt.
A Volkswagen tavaly 70 új elektromos járművet adott el a magyarországi piacon
2020-ra már 400-600 darab új elektromos autó értékesítésében bíznak a német márkát importáló Porsche Hungarianál- erről a cég márkaigazgatója, Németh Balázs tájékoztatta a sajtót.
Csúcstechnológiás robotok az idei Mach-Tech-en
Idén május 9-12 között rendezték meg a Mach-Tech kiállítást kifejezetten az ipari szektor résztvevői számára. A kollaboratív robotok piacán éllovas Universal Robots elsőszámú közép-európai partnerével, a B&O Engineering Kft-vel közösen mutatta meg saját fejlesztésű, egyedi robotjait.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termék költség controller
 Készülék és szerszám designer
 Lean tréner
 Folyamatfejlesztő mérnök (LEAN)
 Projektkoordinátor - Akusztikai analízis

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu