Maár Márton: a célgépeknek a lehető legkevesebb emberi beavatkozással kell üzemelniük
Maár Márton: a célgépeknek a lehető legkevesebb emberi beavatkozással kell üzemelniük
A veszprémi Transmoduls Kft. tevékenységének fókuszában az egyedi tervezésű berendezések állnak. Az ügyvezető igazgatóval azt a témát jártuk körbe, hogy a digitális gyártás, a robotika, az automatizálás milyen irányba fogja megváltoztatni a célgépgyártók tevékenységét.
Folytatódik a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program - Elkezdődött az Ipar napjai kiállítás
Az idén 15 milliárd forint kerettel folytatódik a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program (NBT), a feltételeket a tárca honlapján kedden közzéteszik - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Mach-Tech ipari kiállítás megnyitóján.
Amerikai és ázsiai piacra is szállít lámpákat a gyöngyösi Stanley
Történetének egyik legsikeresebb évét zárja a 2016-os üzleti évben az autólámpákat gyártó Stanley Electric Hungary Kft. 45,6 millió eurós árbevételt értek el, amely a második legmagasabb a cég közel 15 éves történetében.
Felfelé vált a ZF Hungária - automata váltókkal teremt új munkahelyeket az egri vállalat
A vállalat történetének legnagyobb fejlesztésébe kezdett a ZF Hungária Kft. A március végi hivatalos bejelentést követően megkezdődhet az egri telephely nagyszabású fejlesztése, és várhatóan két év múlva megkezdődhet a ZF 8HP típusú, nyolcfokú automataváltók gyártása. Az új terméknek köszönhetően a vállalat gyakorlatilag megduplázza létszámát, és látványosan megnöveli termelési volumenét.
Mindenki nyert, de a legjobb győzött - ilyen volt a 2017-es pneumobil futam
A május 5-6-án rendezett tizedik Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyen hét ország negyvenhat csapata mérte össze tudását. A tizedik versenyen külföldi siker született először a verseny történetében.
Hogyan növelhető a gyártási kapacitás?
A termékgyártás költségmegtakarítása elsősorban a munkadarabcsere, illetve a technológiai ciklusidők csökkentésére korlátozódik, viszont a gyorscsere rendszerek alkalmazásával hihetetlenül megnő a gépek gyártási kapacitása.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Szerviztanácsadó
 Szoftverfejlesztő (Budapest)
 Fejlesztőmérnök
 Diszponens (Budapest)
 Fejlesztő villamosmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu