Kínai céghez kerül a miskolci Bosch, robotokkal képzik a dolgozókat az Audinál - ez történt a 18. héten
Kínai céghez kerül a miskolci Bosch, robotokkal képzik a dolgozókat az Audinál - ez történt a 18. héten
Egy kínai járműipari beszállítóhoz kerül a Bosch miskolci gyára, annak az akvizíciónak a részeként, amely a német vállalatcsoport indítómotorok és generátorok üzletágát érinti. Közben robotok segítségével képeznek ki ezer dolgozót a Q3 gyártására az Audinál. Az elmúlt hét legfontosabb hírei jönnek.
Lepsényi: digitális ipari technológiákat mutat be az idei Ipar Napjai Kiállítás
Digitális ipari technológiákat, az Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazását mutatja be az idei Ipar napjai kiállítás a budapesti Hungexpón - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára.
Kitárjuk kapuinkat a tehetségek előtt
Fejlesztőmérnök vagy? Tudtad, hogy az Audi Hungariánál közel 350 fős fejlesztői csapat dolgozik? Lépj be műszaki fejlesztésünk innovatív világába, ahol ezúttal exkluzív információkat kaphatsz járműfejlesztési és járműhajtás fejlesztési területeink mindennapi, komplex feladatairól, szakmai kihívásairól, munkakörnyezetéről. Látogass el Győrbe 2017. június 10-én, az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök Napjára!
Használt gumiabroncsokat hasznosító üzem épült Szolnokon
Mintegy 620 millió forintos fejlesztési költséggel használt gumiabroncsokat hasznosító üzem épült Szolnokon. A tényleges termelés az engedélyek beszerzését követően a tervek szerint idén júliusban-augusztusban indul.
Nőket a kormányhoz? Igen!
A jövő mobilitásában végérvényesen helyet követelnek maguknak a nők - ezt most egy 16 éves autóversenyző lány bizonyítja.
Egymillió forint sem elég egy pneumobilra
Pénteken dördölt el a startpisztoly az egri Érsekkertben, ahol a sűrített levegő és a mérnöki kreativitás találkozott egymással. Az egyik induló team csapatkapitányát, Veszelszki Krisztiánt egyebek mellett arról kérdeztük, hogyan fogják tudni munkakörnyezetben használni a versenyfelkészülés során szerzett tapasztalatokat.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termékfejlesztő mérnök
 SQA incoming technikus
 Folyamatfejlesztő mérnök (LEAN)
 Termék költség controller
 Üzemmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu