Szymon Adamczyk: A Jaguarnak fog alumíniumot szállítani az Alumetal
Szymon Adamczyk: A Jaguarnak fog alumíniumot szállítani az Alumetal
A régi jó lengyel-magyar barátság is számításba jött, mikor Komárom mellett döntött a lengyel alumínium-feldolgozó cég, az Alumetal, amelynek első külföldi befektetése a magyar-szlovák határon található városba vezetett. Nagyon kellett ide a beruházás, mivel a Nokia üzem bezárása nagy kiesést jelentett a városnak és a munkavállalóknak is. Az első Magyarországon eltöltött félév mérlegét Szymon Adamczyk, az Alumetal igazgatósági tanácsának elnöke vonta meg.
Rekordévet zárt tavaly a Mercedes Magyarországon
A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. tavaly csaknem 190 ezer gépkocsit gyártott Kecskeméten, 3,8 százalékkal többet, mint 2015-ben, és 3,4 milliárd euró, az előző évinél kissé magasabb árbevételre tett szert - jelentette be a vállalat Budapesten tartott évértékelő tájékoztatóján.
Nemsokára nálunk is kapható lesz az új Swift (fotók)
A Genfi Autószalonon is bemutatott új generációs modell formatervezett megjelenésével, fürgeségével, valamint a vezetési élményt fokozó funkcionalitásával, belső kialakításával és fejlett biztonság technológiai megoldásaival nemsokára nálunk is kapható lesz.
Pomázi Gyula: Legyen minél több magyar busz!
Az ötödik alkalommal megtartott zsámbéki Busexpo ezúttal is inkább volt járműsimogató alkalom, mint ipari rendezvény, de a sorok között érdekes üzenetekre bukkanhatunk.
WebEye: az automatizáció a logisztikát is átformálja
A következő 5-10 évben jelentősen átalakulhat a fuvarozási iparág: az önvezető kamionok, automatizált raktárak, járműkövetés és a drónok elterjedése segítik az áruszállítás gyorsabbá és biztonságosabbá válását - derült ki a WebEye összefoglalójából, amelyet a logisztika napja alkalmából készített a telematikai megoldásokat nyújtó cég.
BLOG: Tesla Supercharger épül Győrben. Hol máshol?
Az üzleti döntések néha egészen meglepő módon működnek. Ha a Tesla a jelenlegi és lehetséges jövőbeni vásárlóra gondol, akkor az első töltőállomást elhelyezi Budapesten, Balatonfüreden vagy Siófokon. Hiszen fontos az elégedettség és a vevők minél jobb kiszolgálása.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyakornok - APS Koordinátor
 Termék költség controller
 Termelési részlegvezető
 Folyamatfejlesztő mérnök (LEAN)
 Ipari mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu