Tesla Supercharger épül Győrben
Tesla Supercharger épül Győrben
Az Elon Musk nevével fémjelzett elektromos járműgyártó végre Magyarországon is épít egy töltőállomást. A kisalföldi megyeszékhelyen épülő Supercharger ez év végétől üzemel majd, legalábbis ez olvasható a weboldalukon elérhető globális töltőhálózat térképükön Győr mellett.
Bérmegállapodás az Autolivnél: a szakszervezet elment a falig
Hivatalosan még nem történt meg a bejelentés, de a múlt hét második felében megállapodott a bérfejlesztésről a sopronkövesdi Autoliv Kft. vezetése és a szakszervezet, illetve az időközben megalakult sztrájkbizottság. Az egyezség szerint 20 ezer forintos alapbéremelés jár mindenkinek.
Okos kamionok - okos mérnökök: nyílt szakmai napot szervez a Knorr-Bremse budapesti intézete
A kilencvenes években az elektronikus fékrendszerek kidolgozása akkora téma volt, mint manapság a vezetéstámogató rendszerekkel, vagy az önvezetéssel kapcsolatos kutatások. Aki ma ebbe a kutatásba egy nagy cég oldalán mérnökként be tud kapcsolódni, biztos, hogy a csúcstechnológiával találja szemben magát. A Knorr-Bremse a május 27-i mérnöktalálkozón a legújabb kutatásokkal szeretné megismertetni a fiatal mérnököket. Frank Péterrel, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kutatás-Fejlesztési igazgatójával a budapesti intézetben beszélgettünk.
A robotizáció is szempont a fém- és lemezmegmunkáló gépeket forgalmazó Ge-Co Kft.-nél
Közel 15 éve dolgozik együtt az egyedi gép- és alkatrészgyártással, hengerfej-megmunkálással foglalkozó QP Gépipari és Kereskedelmi Zrt., valamint a gépforgalmazó Ge-Co Hungary Kft. A példaértékű együttműködés most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a járműipari beszállító győri cég egy teljesen automatizált projekt kivitelezésével bízta meg a májusi MACH-TECH Kiállításra készülő, a legnagyobb koreai, japán, amerikai és török gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait értékesítő társaságot.
Díjazták a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. tehetséggondozását
A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége idén a Knorr-Bremse Fék-rendszerek Kft.-t részesítette a "Genius Loci" Díj - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért elismerésben.
Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia
A világ vezető autógyárainak beszállítani valós és elérhető cél bármelyik hazai gyártóüzem számára. Ám ezért tudatos és professzionális lépéseket kell tenni a hibátlan minőségű termékek és kiszolgálás érdekében. Hogyan fejleszthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő automatizálási eszközökkel költséghatékonyan? Milyen finanszírozási lehetőségek vannak, és mitől lesz sikeres egy ipar 4.0 program? Válaszok a Smart Factory ConnAction konferencián.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Műhelyvezető
 Folyamatfejlesztő mérnök (Budapest)
 Üzemmérnök
 Hibakereső technikus (FOR analizátor)
 Projektkoordináció a szerelési szempontok és folyamatoptimalizálás mentén

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu