Az Audi, az Opel és a Bosch szakszervezetei is tiltakoznak - Ez történt a 16. héten
Az Audi, az Opel és a Bosch szakszervezetei is tiltakoznak - Ez történt a 16. héten
A Mercedes és a Lear vállalat szakszervezetei is követelik a Munka Törvénykönyvére vonatkozó legújabb módosítási javaslat visszavonását. Közben a Magyarországon jelenlévő nagy beszállítók fejlesztésekről számoltak be, a Bridgestone például közölte, év végére lezárul gyáruk kapacitásbővítésének második üteme.
A hegesztett járműszerkezetek piacán is megjelenik a Rába
Hegesztett járműszerkezetek sorozatgyártására kapott megbízást a Rába Járműipari Holding a katonai járműveket gyártó Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) bécsi leányvállalatától - közölte a győri székhelyű társaság.
Magyarországon készül a Bridgestone legmodernebb gumiabroncsa (fotók)
Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa, amellyel defekt esetén akár 80 km is megtehető 80 km/órás sebességgel. A termékeinek 99 százalékát exportáló vállalat üzemlátogatás keretein belül mutatta be az innovációt. A programon kiderült az is, hogy a társaság tavaly jelentősen növelte árbevételét, a gyár kapacitásbővítésének második üteme pedig ez év végére befejeződik.
Közös visegrádi fellépés a fuvarozást érintő nyugat-európai versenykorlátozó intézkedésekkel szemben
Közös nyilatkozatot fogadtak el a visegrádi országok fuvarozói érdekképviseleti szervezetei a nyugat-európai országok versenykorlátozó intézkedéseivel szemben, amelyek ellehetetlenítik a kelet-európai vállalkozásokat - jelentette be Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke, miniszterelnöki megbízott.
Bob Pyle: Nincs jobb helyszín a világon Győrnél az új gyárunkhoz
A Dana globális vezetőségét képviselő szakemberrel, a Light Vehicle Driveline Technologies divízió elnökével a fogaskerékgyár alapkövének letételekor beszélgettünk.
Új generációs innovativ hátsóüveg termékcsalád fejlesztése, a szükséges technológiai innováció az AGC környei gyárában
Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az AGC Glass Hungary Kft. újgenerációs innovatív hátsóüveg termékcsalád fejlesztést valósít meg. A Környén működő japán tulajdonú autóüveggyár számára az Európai Unió az 1,06 milliárd forintos projektösszköltség 31,77 százalékát, 336,85 millió forintot vissza nem térítendő támogatásként biztosít a vállalat számára a GINOP-2.1.1-15-2015-00598 számú pályázat keretein belül.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Gyártástámogató mérnök
 Kísérleti Mérnök - Járműhajtás fejlesztés
 Lean tréner
 Hibakereső technikus (FOR analizátor)
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu