Daniel Korioth: a Bosch munkatársai történelmet írnak
Daniel Korioth: a Bosch munkatársai történelmet írnak
A világ vezető járműipari beszállítójának magyarországi csoportja új vezetőt kapott. A Peruból származó dízel specialistával a jövő munkaerejéről, hajtástechnológiákról és fenntartható növekedésről is beszélgettünk.
Meghatározó autóipari szakszervezetek követelik a munkaidőkeretre vonatkozó törvényjavaslat visszavonását
Az Audinál, az Opelnél, a Bosch csoportnál, a Mercedesnél és a Lear vállalatnál működő szakszervezetek is tiltakoznak a munka törvénykönyvének legújabb módosítási javaslata ellen.
A Suzuki legyártotta hárommilliomodik autóját Esztergomban
A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében legyártotta a hárommilliomodik autót, egy SX4 S-Cross-t. A gyártósorról 2014. július 9-én gördült le a 2,5 milliomodik Suzuki.
Világszínvonalú cég szaktudásával épül a zalaegerszegi tesztpálya
A tesztpálya első üteme várhatóan 2017 végére megvalósul, és 2018-tól már elkezdi működését. A pályát, a várakozások szerint, jövő év végére már össze lehet kapcsolni egy intelligens útszakasszal is. Európában nincs olyan tesztpálya, ahol ki lehet próbálni az úgynevezett autonóm, önvezető járműveket, a zalaegerszegi objektum tehát egy teljesen egyedi lehetőség lesz.
Új hazai szabályozás: autonóm járművek a magyar közutakon
A közlekedés gyökeres átalakulásának európai uniós, német vagy osztrák megközelítéséről több alkalommal beszélgettünk már dr. Nyalka Csabával, a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda együttműködő ügyvédjével. Ezúttal az aktuális magyarországi fejleményekről kérdeztük a szakértőt.
Forum of Quality management: találjon minőségbiztosítási mérnököt!
Biztos Ön is volt már olyan helyzetben, amikor a probléma megoldásához már csak az emberi kompetenciák hiányoztak. Sajnos napjainkban egyre gyakoribb ez a probléma. Hiányzik a csapatból a minőségbiztosítással foglalkozó szakember.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Folyamatfejlesztő mérnök (LEAN)
 Senior minőségügyi mérnök
 Ipari mérnök
 Project manager
 Folyamatmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu