Alter Róbertné: Közép-Európa meghatározó beszállítója a kiskunfélegyházi Kunplast
Alter Róbertné: Közép-Európa meghatározó beszállítója a kiskunfélegyházi Kunplast
Beosztottjai eleinte a kemény, határozott vezetőt látták benne, aki követel, és csak az elvégzett munkát ismeri el. A háta mögött Vasladynek hívták, ma már Klárikának becézik. Alter Róbertné szerint ha van a sikernek titka, az egyetlen dologban rejlik: a jó csapatban. A siker számszerűsíthető: március elején jelentette be a műanyag-feldolgozással, fémmegmunkálással és szerszámgyártással foglalkozó Kunplast, hogy közel 1,4 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre kiskunfélegyházi üzemében.
Tatabányán új üzemcsarnokot épít az SCS Stahlschmidt
Az autóipari bowdeneket előállító, német tulajdonú SCS Stahlschmidt meglévő gyárát egy 800 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővíti Tatabányán.
Másfél évtized után ismét osztalékot fizet a Rába, összesen 276 millió forintot
Ezer forintos névértékű papírjai után részvényenként húsz forint osztalékot szavaztak meg győri közgyűlésükön a Rába Járműipari Holding Nyrt. tulajdonosai, a közel 99 százalékos szótöbbséggel elfogadott határozat alapján június 12-én kezdődik a mintegy 276 millió forint kifizetése.
Jelentősen csökkenti a CNG árát a Főgáz CNG Kft. a töltőállomásain
A zöld közlekedés elterjedésének elkötelezett támogatójaként a Főgáz CNG Kft. két közforgalmi, bárki számára igénybe vehető és két üzemi sűrített földgáz (CNG) alapú töltőállomással rendelkezik, továbbá Kaposvár tömegközlekedésének üzemanyag-ellátásáról is gondoskodik leányvállalatán keresztül.
Már nem pusztán összeszerelő üzem vagyunk, erősödik a K+F
A Magyarországon jelen lévő legnagyobb járműipari vállalatok, a beszállító kis- és középvállalkozások, az utánpótlásképzésért felelős felsőoktatási intézmények és a kormányzat képviselői is a legmagasabb szinten és nagy számban képviseltették magukat a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) negyedik alkalommal megrendezett járműipari találkozóján. A rendezvény célja, hogy a szektor képviselői számára lehetőséget adjon a járműgyártás jelenének és továbblépési lehetőségeinek megvitatására, ezáltal segítve az együttműködést és az ágazat folyamatos fejlődését.
Minden, ami Porsche: Porsche Centrum Budapest
A Porsche Centrum Budapest Magyarország egyetlen és Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb jelentőséggel bíró Porsche márkakereskedése, hivatalos szakszervize és Porsche Classic partnere.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Logisztikai csoportvezető
 Készülék és szerszám designer
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Folyamatmérnök
 Senior minőségügyi mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu