Amíg ön a CEU-ra figyelt: indiai és amerikai beszállítók határozták meg a 14. hetet
Amíg ön a CEU-ra figyelt: indiai és amerikai beszállítók határozták meg a 14. hetet
A beszállítóké volt az elmúlt hét, már ami a magyar autóipart illeti: a Dana már a negyedik gyárát építi Győrben, Gyöngyöshalásziban pedig megkezdte működését a világ legkorszerűbb gumiabroncs-üzeme.
Hatala Pál: Lezárult a távol-keleti olcsó és nagy mennyiségű öntvények iránti kereslet
Idén 25 éves a Magyar Öntészeti Szövetség, amelynek ma 85 tagja van. A ma működő 135 öntöde 2016-ban mintegy 212 ezer tonna öntvényt termelt, ma 8600 főt foglakoztat, az ágazathoz közvetetten 13 ezer munkavállaló kapcsolódik. Az iparág tavalyi összárbevétele mintegy 600 millió euro volt. A szektor állapotáról, lehetőségekről, a szoros autóipari kapcsolatról Hatala Pál, a Magyar Öntészeti Szövetség ügyvezetője beszélt.
Végre elindul a termelés a gyöngyöshalászi abroncsgyárban
A világ legkorszerűbb gumiabroncs-üzeme kezdi meg a termelést Gyöngyöshalász ipari parkjában, ami nemcsak az Apollo Tyres, de a régió fejlődését is elősegíti - mondta Onkar S. Kanwar, az indiai cég elnöke a gyáravató ünnepségen.
Az USA cégei nagy fantáziát látnak a magyar járműiparban
Letették a Dana újabb hazai gyárának alapkövét, a domináns beszállító így még közelebb kerül az európai piachoz. Fogaskerekek gyártása mellett komplett futóműveket is készíthetnek majd.
A Ford a legkedveltebb autómárka Magyarországon
Kimagaslóan magas értékesítési számokat elérve rendkívül sikeres március hónappal zárta az első negyedévet hazánkban a Ford. A múlt hónapban Magyarországon gazdára találó 1589 új Ford 13,5%-os piaci részesedést jelent a magyarországi személyautó és haszongépjármű piacon, ami ismét a képzeletbeli dobogó legfelső fokára repítette a márkát.
Ki teszi meg a legtöbb utat a legkevesebb energiával? - magyar csapatoknak is szurkolhatunk Londonban
A magyar fiatalok a május 25-én kezdődő négynapos Shell Eco-marathon versenyen mutatják be működés közben egyéves munkájuk eredményét a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Üzemmérnök
 Termelési minőségügyi mérnök
 Project manager
 Gyakornok - APS Koordinátor
 Kísérleti Mérnök - Járműhajtás fejlesztés

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu