Pauschka Krisztián: Porsche, Audi, BMW, Mercedes modellekhez is gyártunk alkatrészeket
Pauschka Krisztián: Porsche, Audi, BMW, Mercedes modellekhez is gyártunk alkatrészeket
Szivacsgyárként, vattagyárként, vagy csak egyszerűen Zieglerként ismerik a környékbeliek a J.H. Ziegler bábolnai gyárát, ahol a "fedőnév" ellenére prémium márkák kevésbé látható, ám annál fontosabb elemei készülnek. A cégvezetővel beszélgettünk.
Az Ipar 4.0 azt is jelenti, hogy azonos emberi erőforrás mellett sokkal nagyobb kapacitás érhető el
A digitalizáció már messze nem arról szól, hogy egy vállalkozás új technológiai megoldásokat használ a régiek helyett. Az átalakulás a vállalat teljes egészét érinti, amely jelentős megtakarítást és hatékonyságnövekedést hoz.
Befektetőbarát várossá alakítja a HIPA Szolnokot
A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) befektetésösztönzési, ágazati és kommunikációs vezetői, illetve szakértői továbbképzéseket indítanak az egyre inkább a beruházói érdeklődés középpontjába kerülő vidéki városok vezetőinek.
Rövid távon ható intézkedésekre is szükség van Magyarország versenyképességének növeléséhez
A magyar gazdaság versenyképességének javításához rövid távon ható intézkedésekre, illetve ezek szisztematikus végrehajtására is szükség van Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója, a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja szerint.
Elektromos repülőgépek hajtásrendszereinek fejlesztésében is közösen dolgozik majd a Műegyetem és a Siemens
A Siemens Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem megerősítette csaknem 20 éve fennálló együttműködését. A vállalat idén 8 millió forint összegű támogatást nyújt az egyetemnek. Ezen túlmenően az együttműködés még szorosabbá válik a nemrégiben megalakult Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) révén, amelynek tagja a BME és a Siemens mellett három további nagyvállalat is.
Oktatási célra vásárolt egy Leafet az Óbudai Egyetem
Március 30-án nemcsak az átadott járművet tekinthették meg a látogatók, hanem az egyetem hallgatói csapatainak járműveit is.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektkoordináció a szerelési szempontok és folyamatoptimalizálás mentén
 Fejlesztőmérnök
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Készülék és szerszám designer
 Projektkoordinátor - Akusztikai analízis

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu