Régiós bérek az autóiparban - magyar vs. szlovák fizetések
Régiós bérek az autóiparban - magyar vs. szlovák fizetések
A Szlovák Autóipari Szövetség arra figyelmeztetett, hogy 2020-ra akár 14 ezer munkavállaló is hiányozhat a szlovák autóiparból. Logikus megoldásnak tűnik, ha a közeljövőben ráígérnek a magyar fizetésekre?
Megnyitotta elektromosbusz-gyárát Komáromban a kínai BYD
A kínai BYD a komáromi ipari parkban megnyitotta első európai termelő üzemét. Az elektromos buszokat készítő üzemben évente négyszáz jármű előállítását tervezik.
A legmodernebb technológiával felszerelt fejlesztési központ épül Győrben
Megkezdődött Győrben a Felsőoktatási és Ipari Együttműködések Központjának (FIEK) építése, amelyre a Széchenyi István Egyetem 6,4 milliárd forintot nyert a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól.
Jánosi László: olyan változások zajlanak az iparban, amelyek jóformán minden szakmát érintenek
Magyarország rendezi 2018-ban a fiatal szakemberek európai bajnokságát, az EuroSkills versenyt, ahol a szakmák, szakterületek legjobb diákjai és hallgatói mérkőznek meg egymással. Az iparban zajló változásokat jól mutatja, hogy egyre több ország delegálja a mechatronika terület reménységeit a versenyre.
Felfutóban a magyar újautó-piac
Márciusban az egy évvel korábbinál 32,3 százalékkal több, 9924 új személygépjárművet helyeztek forgalomba - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).
Gépi forgácsolókat és CNC-gépkezelőket képez magának a Knorr-Bremse
A vállalat most épülő tanműhelyének kapacitása akár öt szakma gyakorlati ismereteinek oktatására is lehetőséget biztosít majd. A szeptembertől induló képzésben résztvevő fiatalok nemcsak munkahelyi tapasztalatokhoz jutnak, hanem akár állásajánlatot is kaphatnak a cégtől.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Minőségbiztosító mérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Senior minőségügyi mérnök
 Pályakezdő minőségbiztosítási mérnök
 Projektkoordináció a szerelési szempontok és folyamatoptimalizálás mentén
 Üzemmérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu