Két autóbuszgyár is épül Debrecenben
Két autóbuszgyár is épül Debrecenben
Az InterTanker Holding oktatási-fejlesztési központot és gyártóüzemet épít a Határ úti ipari parkban, ahol az év végétől évi kétszáz busz készül. De a repülőtéri, déli ipari övezetben felépül egy nagyobb gyár is, ahol további 700-800 autóbusz gyártásával számolnak.
Hosszútávra tervez a szentgotthárdi Opel - ez történt a 13. héten
Az Opel szentgotthárdi gyárában nem tartanak attól, hogy negatív következményekkel járna rájuk nézve, hogy a közelmúltban a GM-től a PSA-csoport kezébe került a vállalat. Legalábbis erre lehet következtetni az igazgató szavaiból, amelyek a gyártás megkezdésének 25. évfordulóján hangzottak el. Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb járműipari történéseit.
Dégen Imre: a T-modelltől a hibridekig fedte le a járműipart a 2017-es AMTS
Március 24-26. között rendezték meg az AMTS AutoMobile és Tuning Show-t, amely Magyarország, illetve a régió meghatározó autós és tuning show-ja. A rendezvény forgatagában sikerült beszélgetni Dégen Imrével, a rendezvény főszervezőjével.
Gépészmérnököket keres a Modine fejlesztői csapatába
Az 1991-ben alapított Modine Hungária Kft. mezőkövesdi üzeme a konszern legnyereségesebb európai gyáraként 130 millió eurós éves árbevétellel, egyben a megye egyik legjelentősebb munkáltatója is. Gyöngyösi üzemük szintén meghatározó foglalkoztatója Heves megyének.
Három testvér, három karriertörténet - ilyen pályát futhatnak be az öntőmérnökök
Akárcsak egy népmese, olyan ez a beszélgetés a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. szakembereivel: a legnagyobb testvér az országot átszelve elindult szerencsét próbálni, akinek olyannyira bejöttek a számításai, hogy követték őt testvérei is. Juhász Viktorral, Gáborral és Ákossal, valamint a vállalat termék- és folyamatmérnökségének vezetőjével, dr. Fegyverneki Györggyel beszélgettünk.
Április 15-ig lehet kedvezményes jegyeket vásárolni az Automotive Hungaryre
Foglalja le helyét kedvezményes áron és válassza ki standhelyét a pavilonban jelentkezésével egy időben!
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektkoordinátor - Akusztikai analízis
 SQA incoming technikus
 Készülék és szerszám designer
 Minőségbiztosító mérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Project manager

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu