Bodnár Sándor: Kannibalizmus zajlik az autóipari munkaerő piacán
Bodnár Sándor: Kannibalizmus zajlik az autóipari munkaerő piacán
A Hays Hungary szakértője szerint ma a legfontosabb megtartani a jó munkaerőt, csak utána érdemes új kollégák felvételében gondolkodni. A munkavállalók egyre válogatósabbak, és meg is tehetik, hogy magasabb elvárásokkal éljenek.
Hosszútávra tervez a szentgotthárdi Opel, bemutatták az új Insigniát is
A magyar kormány feladata és felelőssége, hogy minden feltételt biztosítson ahhoz, hogy az Opel új tulajdonosa a magyarországi tevékenység bővítésében és fejlesztésében legyen érdekelt - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Szentgotthárdon, az Opel-gyárban, a gyártás megkezdésének 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.
Május elsejéig lehet pályázni az elektromos autók beszerzésére
Május elsejéig lehet pályázni az elektromos autók beszerzésére, a pályázatra a kormány 2016-ban 2 milliárd forintot biztosított - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Óbudai Egyetem elektromos autójának átadásán Budapesten.
Több mint 600 millió forintos tanműhely-támogatást kap a kecskeméti Mercedes
A nemzetgazdasági miniszter egyedi döntése alapján 622 millió forint tanműhelyre fordítható költségvetési támogatást kap a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft.
Munkáltatói Márka-Díjat kapott az Audi Hungaria
"A legkedveltebb magyarországi autóipari gyártó vállalatok" kategóriában vehette át az elismerést a győri székhelyű járműgyár.
Miért pont az Autopro-n hirdessek állást?
Az autopro.hu járműipari szakportálon ez év januárban már 104.000 olvasó tájékozódott a világ és Magyarország autóiparának történéseiről, a híreinkhez kapcsolt álláshirdetések iránt pedig egyre nagyobb az érdeklődés.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Senior minőségügyi mérnök
 Termék költség controller
 Teszt technikus / Test technician
 Termelési minőségügyi mérnök
 Készülék és szerszám designer

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu