Győrben tesztelik a legújabb magyar buszt - ez történt a 12. héten
Győrben tesztelik a legújabb magyar buszt - ez történt a 12. héten
Új, 13 méteres, növelt hosszúságú városi busszal lép piacra a legnagyobb magyar buszgyártó. Közben Kecskeméten és Egerben közel ezer újabb munkahelyet hoznak létre autóipari cégek. Fussa át velünk az elmúlt hét legfontosabb járműipari történéseit!
Közel 800 munkahelyet hoz létre Egerben a ZF
A ZF Hungária Kft. új beruházása eredményeképpen a cég egri gyárának tevékenysége személygépjárművekbe gyártott nyolcsebességes automata sebességváltók előállításával bővül, a beruházással minimum 770 új munkahelyet hoznak létre.
Még az idén kiépül: 80 kilométerenként lesz elektromos töltőállomás az országban
Az elektromos járművekkel az ország átjárhatóságát már az idén meg akarják valósítani, a tervek szerint 80 kilométerenként állítanak fel elektromos járművek töltésére alkalmas töltőállomásokat.
Német beszállító költözik Kecskemétre, 100 munkahelyet hoz létre
Kecskeméten építi fel legújabb európai gyártóegységét az ElringKlinger. Az új üzem 10 ezer négyzetméter alapterületű gyártócsarnokának építése már el is kezdődött, így az ajtómodulok termelése várhatóan már 2017 év végén elindulhat.
Milliárdokból újulnak meg Kaposvár iparterületei, új ipari park épül
A város több mint 1,2 milliárd forintot költ iparterületek korszerűsítésére másfél éven belül, a fejlesztés első, 348 millió forintos kivitelezői szerződését március 22-én írták alá.
Fel kell készülni a VDA 6.3 szabvány változására
Az autóiparban a gyártó folyamatok auditjának talán legelterjedtebb módszere a Német Autóipari Szövetség szerinti auditálás. A kiadvány 2016. év végén változott.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Alkalmazástechnikus és vevőlátogató
 Kísérleti Mérnök - Járműhajtás fejlesztés
 CFD szimulációs mérnök, motortérátáramlás - Járműfejlesztés
 Gyártástechnológia - tervezőmérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Ipari mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu