Német beszállító költözik Kecskemétre, 100 munkahelyet hoz létre
Német beszállító költözik Kecskemétre, 100 munkahelyet hoz létre
Kecskeméten építi fel legújabb európai gyártóegységét az ElringKlinger. Az új üzem 10 ezer négyzetméter alapterületű gyártócsarnokának építése már el is kezdődött, így az ajtómodulok termelése várhatóan már 2017 év végén elindulhat.
Nagy izgalmakat hoz 2017 a munkaerő világában
Idén is elkészítette bérpiaci útmutatóját a Hays Hungary. Ott voltunk a bemutatón: a méretes teremben állóhely sem maradt szabadon.
Tóth Zoltán: a túlcsomagolás legalább akkora hiba, mint az alultervezés
A jó csomagolást hat szempont választja csupán el a rossztól. A Nefab Packaging Hungary Kft. szakembere szedte össze, melyek a leggyakrabban előforduló hibák csomagolástervezés közben.
Akár 15 millió forintra is büntethetik a bejelentést elmulasztó fuvarozókat az osztrákok
A munkáltatóknak még indulás előtt kell bejelenteniük a járművezetőket az osztrák pénzügyminisztérium internetes felületén. Aki ezt elmulasztja, első alkalommal 20 ezer, minden további esetnél akár 50 ezer eurós bírságot kaphat munkavállalónként. Ez 6 és 15 millió forint között mozog - hívta fel a figyelmet a WebEye piaci visszajelzések alapján.
Ezek a legnépszerűbb flottaautók
Az ázsiai autók térnyerése jellemezte 2016-ban a flottamegrendeléseket az Arvalnál, színválasztás tekintetében pedig a konzervatív igények. A toplista élére a távol-keleti gyártmányok növekvő népszerűsége ellenére német modell került, míg a kisteher-gépjárművek esetében csak európai márkák lettek dobogósak. Lényeges azonban, hogy a cégek mind a személyautók, mind a teherszállítók esetében kiemelt figyelmet fordítottak a gépjárművek biztonsági felszereltségére. A tavalyi évben a hazai flottakezelt autók teljes száma túllépte az 50 ezret.
Apró komponensek összeszerelésében is partner a Kuka
A KR 3 AGILUS-szal új mércét állítunk fel a 3 kilós osztályban. A csupán 600x600 mm-es gyártócellákban a kissúlyú robot igen kicsi alkatrészeket gyárt.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Termelési minőségügyi mérnök
 Automation Specialist
 Gyártástechnológia - tervezőmérnök - Gyártástechnológia - tervezés
 Pályakezdő minőségbiztosítási mérnök
 Gyártástámogató mérnök

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu