Nagy és keveset fogyaszt: itt a legújabb magyar busz (fotók)
Nagy és keveset fogyaszt: itt a legújabb magyar busz (fotók)
Új, 13 méteres, növelt hosszúságú városi busszal lép piacra a legnagyobb magyar buszgyártó. A Credo Econell 13 CiTY-vel a Kravtex-Kühne Csoport elsőként hozott létre olyan alacsony belépésű, könnyűszerkezetű autóbuszt, amely szerintük kompromisszummentes megoldást nyújt a veszteséges városi közlekedés költségeinek csökkentésére.
Topolcsik Melinda lett a tatabányai Bridgestone ügyvezetője
Az új igazgató korábban számos nemzetközi cég magyarországi leányvállalatánál látott el ügyvezetői, operációs és gazdasági vezetői teendőket. Legfontosabb feladata a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. élén a társaság 2013-ban megkezdett kapacitásbővítő beruházásának folytatása és sikeres megvalósítása lesz.
Összekötő út épül az M1-es és Pápa között
Vasúti és közúti fejlesztésekre mintegy négyezer milliárd forint európai uniós és hazai forrás áll rendelkezésre 2022-ig - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára Sopronban, a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) Zrt. 7,7 milliárd forintból megvalósult egységes forgalomirányítási rendszerének átadó ünnepségén.
Ábrahám László: már nem sci-fi, hanem valóság az Ipar 4.0
A fejlett ipari világ mellett nálunk is egyre inkább kirajzolódik a negyedik ipari forradalom betörése, a magyar vállalatok számára napi valósággá válik. Ahogy az okostelefonok használata átalakította mindennapjainkat, a jóval konzervatívabb, hagyományos iparágak sem kerülhetik el az információtechnológia térnyerését. Dr. Ábrahám Lászlóval, az NI Hungary Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk az Ipar 4.0 hazai vonatkozású jelentőségéről.
Miért ér kevesebbet a magyar dolgozók munkája?
Ha autógyárak épülnek Szlovákiában és Magyarországon, akkor miért érne kevesebbet a szlovákok és a magyarok munkája? - teszi fel a kérdést Marianne Thyssen EU-biztos. Szerinte Kelet-Európában minden adottság megvan ahhoz, hogy elkezdjenek nőni a bérek, de maguktól nem fognak, ki kell őket harcolni.
Dormer menetfúrók karbantartáshoz, javításhoz, felújításhoz
Az új menetfúrók költséghatékony és megbízható megoldást nyújtanak a gépipar résztvevőinek.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Minőségügyi mérnök
 Termelési minőségügyi mérnök
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Pályakezdő minőségbiztosítási mérnök
 Alkalmazástechnikus és vevőlátogató

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu