Házhoz mentek: az Opelért lobbizott a kormány - Ez történt a 11. héten
Házhoz mentek: az Opelért lobbizott a kormány - Ez történt a 11. héten
Miközben a múlt héten Ingolstadtban kiderült, mennyi prémiumot kapnak a győri Audi dolgozói, és rendőrök tartottak házkutatást a négykarikás gyártó több németországi telephelyén, a magyar külügy a szentgotthárdi Opel gyárért lobbizott Rüsselsheimben.
Megalkotja a jövő önvezető autóinak agyát a Bosch
A berlini Bosch ConnectedWorld 2017 nemzetközi konferencián az autóiparba is beszállító társaság bemutatta az automatizált járművekhez szánt fedélzeti számítógépét. A mesterséges intelligencia (MI) az önvezető autókat még az összetett forgalmi szituációkon vagy az újdonságként szolgáló helyzeteken is biztosan átvezeti.
Continental: 2050-re fel kell számolni a halálos közúti baleseteket
Vision Zero (zéró baleset), kényelmes vezetés, tiszta levegő - a jövő mobilitásában óriási lehetőségek rejlenek. A Continental, a világ egyik vezető autó-és gumiipari szereplője komoly erőfeszítéseket tesz évek óta az olyan rendszerek és megoldások kifejlesztése érdekében, amelyek elektronikus sofőrként funkcionálhatnak az autóvezetők számára.
Újgenerációs ablakemelő szerelvényeket fejleszt az Audi és a BMW magyar beszállítója
Új generációs ablakemelő szerelvényeket fejlesztenek a japán Hi-Lex magyarországi gyárában, a rétsági Hi-Lex Hungary Kábelrendszer Gyártó Kft.-ben, a 362,4 millió forintos projekthez a kft. 155,7 millió forintos támogatást nyert a Széchenyi 2020 "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című pályázaton.
Hamarosan műhelybe vonul a BME energiatakarékos csapata
A név új, a lendület a régi: a Budapesti Műszaki Egyetem kampuszán tevékenykedő Paradicsomcsapat Fuse Racing Teamként csap bele a 2017-es versenyszezonba.
Miért fizet azért, hogy levegőt szállítson?
A jól megtervezett csomagolásban nincs fölösleges levegő, a termékek maximálisan kitöltik a rendelkezésre álló teret.
KARRIER HIRDETÉSEK
 Project manager
 Termék költség controller
 Gyakornok - APS Koordinátor
 Termékfelelős minőségügyi mérnök (QMC)
 Logisztikai csoportvezető

 

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu