Mi lesz itt? Felvásárlási adok-kapok indult a VW és az FCA között
Mi lesz itt? Felvásárlási adok-kapok indult a VW és az FCA között
Épphogy gazdát cserélt az Opel, újabb felvásárlási hírtől hangos az autóipar: Sergio Marchionne most a Volkswagennél próbálkozik együttműködést kialakítani, ráadásul az FCA-vezér még az adásvételtől sem zárkózik el.
Wolfgang Lemb: az autóipari béreknek emelkedniük kell
A németországi IG Metall szakszervezeti szövetség elnökségének tagjával Kecskeméten beszélgettünk, ahol nemzetközi együttműködésen alapuló szervezeti egységet hoztak létre a munkavállalók érdekeinek támogatásához.
Negyedszázadot ünnepelt az Opel Magyarországon
Az Opel szentgotthárdi gyárában 25 évvel ezelőtt készült el az első modell, ez az ipari háttér nagyban meghatározta, hogy a márka az elmúlt évek alatt a legnagyobb darabszámban eladott személyautók egyike volt Magyarországon, ahol már csaknem 500 ezer Opel fut az utakon.
Így kaphat akár 24 millió forintos állami támogatást
Jól indul az év azoknak, akik informatikai fejlesztésben gondolkodtak, ugyanis március 8-tól 39,4 milliárd forintra lehet pályázni az új GINOP kiírással.
Karcsú kerékburkolattal csökkentik a légellenállást az Óbudai Egyetem hallgatói
Az egyetemisták a május végén megrendezendő nemzetközi energiatakarékossági versenyre, a Shell Eco-marathonra készülnek. A járművük lassan elér a tervezési fázis lezárásához, ami után kezdődhetnek a tesztek, a finomhangolások.
Versenyképesség, de hogyan? X. Lean Fórum - Folyamatfejlesztési Konferencia
Sok vállalat az automatizálásban látja a jövőt. Más vállalatoknál a Lean menedzsment bevezetése és alkalmazása segíti a versenyképesség növelését. Vajon ez a két trend hogyan fogja átalakítani a vállalatok menedzsmentjét?
KARRIER HIRDETÉSEK
 Projektvezető
 Automation Specialist
 Projektkoordináció a szerelési szempontok és folyamatoptimalizálás mentén
 Fejlesztőmérnök - Akusztikai szimuláció - Járműfejlesztés
 Teszt technikus / Test technician

 Lájkolja facebook oldalunkat!
 Iratkozzon fel RSS csatornánkra!
 
© 2013. autopro.hu