Trend Mostantól online is lehet Hyundait vásárolni

Mostantól online is lehet Hyundait vásárolni

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.08 10:43

Mostantól online is lehet Hyundait vásárolni

A click to buy (kattints és vásárolj) platform lehet az első a maga nemében, amelyik megadja a lehetőséget vásárlóinak, hogy online vegyenek Hyundait bármely résztvevő márkakereskedésből az Egyesült Királyságban.

Hirdetés

A Hyundai rendszere azért jött létre, hogy az autóvásárlást megkönnyítse. A vásárló válogathat a helyi kereskedésből, vagy akár más márkaboltból is rendelhet, sőt, még házhoz is szállíttathatja új autóját. Lehet hitelt felvenni vagy bankkártyával is fizetni.

Tony Whitehorn, a Hyunday Motor UK elnöke elmondta, a weboldal egyszerű, és ami a legfontosabb, értékes időt tud megtakarítani a vásárlóinak. Alkudozásra lehetőség nincs, fix árakkal dolgoznak az oldalon, és az autót házhoz is szállítják.

A vásárlók manapság az egyszerűséget szeretik, ezért is jó, hogy úgy vásárolhatnak kocsit, mint ahogy a ruháikat, vagy egyéb eszközeiket az interneten.

Nigel Hyslop a Global Payments elnöke elmondta, hogy az egyik legutolsó terület, amit az online vásárlás felölel, az autóké. Az e-shopping megváltoztatta vásárlási szokásainkat, és az online autóvásárlás élményét már a Hyundai click to buy rendszere is biztosítja.

Kiemelt Partnereink