Trend A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.07 11:00

A Seat Európában elsőként van jelen a Google Play Store-ban az Android Auto alkalmazással

A Seat újabb lépést tett a gépkocsik hálózatba kapcsolhatósága felé, miután az európai autóiparban elsőként kínál Android Auto rendszerrel kompatibilis alkalmazást. Az Androidra kifejlesztett Seat DriveApp alkalmazás ma már elérhető a Google Play Store-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi képernyőjén megnézzék és kezeljék egy androidos készülékre telepített alkalmazás tartalmát. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és néhány héten belül mindenütt piacra kerül, ahol a Seat jelen van.

Hirdetés

Az Apple CarPlay-re és a MirrorLinkre készült Seat DriveApp alkalmazássokkal, amelyek már elérhetőek az Apple Store-ban és a Google Play Store-ban, a gépkocsi vezetője akár a gépkocsiban, akár táv-vezérléssel megtekintheti az autó helyzetére vonatkozó összes adatot. Ezek a gépkocsi olyan adataira vonatkoznak, mint például a gumiabroncsok nyomása, vagy az üzemanyag fogyasztás. Az alkalmazást a következő hetekben továbbfejlesztik, és további szolgáltatásokkal egészítik ki.

Így néz ki a telefonos applikáció.

A Seat DriveApp alkalmazást teljes egészében a Seat Műszaki Központjában fejlesztették ki, amely vezető szerepet tölt be a Seatnál az összekapcsolhatóság fejlesztésében. A márka célkitűzése az, hogy élen járjon a mobilitási ökorendszerek létrehozásában, amelynek köszönhetően a vállalat könnyen kezelhető mobilitási szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek.

A Seat már jelenleg is a márka teljes modell-palettáján kínálja az iOS és az Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis FullLink technológiát. A Seatokban az összekapcsolhatóság rendkívül hasznos az autók vezetőinek, mert mindenhol lehetővé teszi számukra autójuk adatainak megismerését, és azt, hogy vezetés közben is teljesen biztonságos módon maradhassanak kapcsolatban a közösségi hálózatokkal.

A Seat volt az első vállalat, amely az integrált okostelefon technológiát elérhetővé tette az iOS (CarPlay), az Android (Android Auto) és a Mirror Link operációs rendszereknél. A Seat az elmúlt két évben részt vett a barcelonai Mobil Világkongresszuson, és megállapodásokat kötött olyan partnerekkel, mint a TraviPay vagy a SABA, aminek köszönhetően erőteljesebben léphet fel a fogyasztói elektronikai piaccal lépést tartó mobilitási megoldások kifejlesztésében.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink