Trend A BMW azt szeretné, hogy Skype-oljunk és e-mailezzünk az autónkból

A BMW azt szeretné, hogy Skype-oljunk és e-mailezzünk az autónkból

autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.16 14:43

A BMW azt szeretné, hogy Skype-oljunk és e-mailezzünk az autónkból

A BMW bejelentette, hogy a Skype for Business felhasználók hamarosan képesek lesznek csatlakozni a konferenciahívásokhoz, ezzel kényelmesebbé tehetik üzleti életüket. A sofőrök hangjukkal fogják tudni irányítani a rendszert.

Hirdetés

2017 őszén tervezik bevezetni az újdonságot, elsőként a német, az angol és a francia felhasználók számára. Ez olyan lépés lesz, ami a munkamániásokban izgalmakat kelt, aki viszont az autó csendjében pihenne, szomorúan fogadja majd az újdonságot.

Az összes Skype funkciót a telefon Bluetooth kapcsolatán kezelik. A rendszer egyszerűen aktiválható és használható. További funkciókat is terveznek, mivel a BMW azt akarja, hogy ne csak a hívások legyenek vezetés közben könnyen kezelhetők, hanem az e-mailezést is megkönnyítenék.

A rendszer elsősorban a jó hangvezérlő funkciókon alapul, így biztosítva a biztonságos vezetést és a legminimálisabb kognitív felhasználói károsodást.

Hogy mindez hogyan befolyásolhatja az autók szerepét? A járművek mobil tárgyalótermekké, otthonaink részévé is válhatnak.

Az autóbiztonság egyre ellentmondásosabb, főleg, amikor az önvezető autókról hallunk. A bejelentés valószínűleg nem lesz szimpatikus a közlekedési biztonsággal foglalkozó szervezetek számára. Sokan évente több millió órát töltenek az utakon, ami elég kaotikussá és stresszessé teszi a sofőröket. A BMW megoldást kínál a bizonytalanságra és a biztonsági kérdésekre, hogy elfoglalt ügyfelei biztonságosabban utazhassanak munkavégzés közben.

Kiemelt Partnereink