'Volkswagen'

A vezetők számát is csökkentik a Volkswagennél

A Volkswagennél azt tervezik, hogy redukálják vezetőik létszámát Németországban, mégpedig azzal, hogy bizonyos vezetőknek felajánlják a nyugdíjba vonulás lehetőségét, ahogy ezt tették egyébként a közelmúltban a más munkakörökben dolgozó kollégáikkal is. A terv része a társaság dízel-botrány utáni szélesebb körű átalakításának.

Author: autopro.hu/V.V. | 2017.06.28. 14:31

Milliárdos beruházás, sztrájk és bővülő rugógyár

Részleges munkabeszüntetés a pozsonyi VW-nél, 3,7 milliárd forintos beruházás Nyírbátorban, és folyamatosan bővülő Suzuki-beszállító rugógyár Tatabányán. Jönnek a múlt hét fontosabb hírei.

Author: Wurmbrandt András | 2017.06.26. 11:00

A Volkswagen Berlinben mutatta be az új Polo-t

Világpremier keretében mutatta be Berlinben „bestsellere” teljes egészében új fejlesztésű generációját a Volkswagen. Letisztult és erőteljes formavilággal, tágasabb térkínálattal, gazdaságos motorokkal és iránymutató vezetői segédrendszerekkel is ellátták az új modellt.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.19. 13:25

Sztrájkot terveznek a pozsonyi VW dolgozói – ez történt a 24. héten

A pozsonyi Volkswagen gyár dolgozóinak 85-90 százaléka jelezte, részt vesz abban a sztrájkban, amelyet június 20-tól határozatlan időre hirdetett meg a szakszervezet. Közben kiderült, 9 milliárdos beruházást terveznek Oroszlányban. Csokorba szedtük az elmúlt hét legfontosabb híreit.

Author: Wurmbrandt András | 2017.06.19. 09:45

Kokain miatt kapták el a VW egyik vezetőjét

Japán autóipara újabb drogbotránytól hangos, miután a Volkswagen Japan egyik vezetőjét őrizetbe vették állítólagos droghasználat miatt. A német Thomas Siebert elismerte, kokaint használt.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.16. 09:01

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink