'Toyota'

Újabb japán autóipari beruházások jöhetnek Magyarországra

A németek után a japán autógyártók jelentik a magyarországi autóipar második legfontosabb tartópillérét - mutatott rá a külgazdasági és külügyminiszter miután tárgyalásokat folytatott a távol-keleti szigetországban.

Author: MTI | 2017.02.14. 12:31

Együtt erősebbek: összefogott a két japán OEM

A Toyota és a Suzuki megállapodásának célja, hogy több területen történő jövőbeli együttműködésükkel választ adjanak a gépjárműközpontú társadalom kihívásaira, valamint elősegítsék a folyamatosan fenntartható fejlődést. A két vállalat a környezetvédelem, a biztonság, az informatika, valamint a termékek és az alkatrészek közös szállítása terén tervez együttműködést.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.02.09. 15:01

Az árfolyam-ingadozások miatt mégis a Toyota lehet a világ vezető autógyártója

A jen jelentősen gyengült az amerikai dollárral szemben, ez pedig azt okozza, hogy a tavalyi profit összeg jóval többet mutat majd a japán valutában. Ez a különbség pedig pont elég lenne ahhoz, hogy az így megnövekedett összeggel a Toyota letaszítsa a Volkswagent közelmúltban megszerzett trónjáról.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.02.07. 14:49

Ellenállást szervez a Toyota Trump importadójával szemben

Az új elnök pontos szándékai még nem ismertek, de az eddig elhangzottak alapján 20 százalékos importadót vetne ki a külföldi termékekre. Ez igen rosszul érintené az USA-ban tevékenykedő nagy márkákat, így a Toyotát is.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.02.02. 06:31

Brexit: aggódnak is, meg nem is a külföldi gyártók

Nem örül a Nissan és a Toyota, hogy a britek az EU elhagyásának súlyosabb forgatókönyvét választották. Igaz, a helyi gyárak bezárására nem, de racionalizálási célú leépítésekre lehet számítani.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.23. 06:30

Mutatjuk a Detroiti Autószalon legfontosabb fellépőit

Ahogy az lenni szokott, szinte minden magát képviseltető gyártó hozott valami újdonságot. Mivel az észak-amerikai rendezvény viszonylag kicsinek számít a mezőnyben, az igazán nagy villantások helyett inkább a piaci bemutatkozáshoz közel álló modelleké volt a főszerep.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.01.11. 14:30

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink