'Toyota'

Gigászi küzdelem indul India autópiacáért

A Suzuki és a VW már ismeri egymást, a zátonyra futott együttműködést követően most mindkét fél más gyártókkal szövetkezik az ázsiai ország tekintélyes nagyságú keresletéért.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.03.21. 06:26

Napelemes tetőt készít a Panasonic a Toyotának

A legújabb hibrid Prius modellben lesz megtalálható a napkollektor. Az új partnerség azért érdekes, mert a Panasonic igen közeli kapcsolatot ápol egy rivális autógyártóval, a Teslával.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.03.02. 15:18

Újabb japán autóipari beruházások jöhetnek Magyarországra

A németek után a japán autógyártók jelentik a magyarországi autóipar második legfontosabb tartópillérét - mutatott rá a külgazdasági és külügyminiszter miután tárgyalásokat folytatott a távol-keleti szigetországban.

Author: MTI | 2017.02.14. 12:31

Együtt erősebbek: összefogott a két japán OEM

A Toyota és a Suzuki megállapodásának célja, hogy több területen történő jövőbeli együttműködésükkel választ adjanak a gépjárműközpontú társadalom kihívásaira, valamint elősegítsék a folyamatosan fenntartható fejlődést. A két vállalat a környezetvédelem, a biztonság, az informatika, valamint a termékek és az alkatrészek közös szállítása terén tervez együttműködést.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.02.09. 15:01

Az árfolyam-ingadozások miatt mégis a Toyota lehet a világ vezető autógyártója

A jen jelentősen gyengült az amerikai dollárral szemben, ez pedig azt okozza, hogy a tavalyi profit összeg jóval többet mutat majd a japán valutában. Ez a különbség pedig pont elég lenne ahhoz, hogy az így megnövekedett összeggel a Toyota letaszítsa a Volkswagent közelmúltban megszerzett trónjáról.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.02.07. 14:49

Ellenállást szervez a Toyota Trump importadójával szemben

Az új elnök pontos szándékai még nem ismertek, de az eddig elhangzottak alapján 20 százalékos importadót vetne ki a külföldi termékekre. Ez igen rosszul érintené az USA-ban tevékenykedő nagy márkákat, így a Toyotát is.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.02.02. 06:31

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink