'Toyota'

A Toyota eladta minden Tesla részvényét

Az elmúlt időszak egyik legérdekesebb történése, hogy a Toyota közölte, eladta részesedését a Teslában, és a két autógyártó lemondott arról a közös tervükről, hogy együtt fejlesztenek elektromos járműveket.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.07. 12:31

Tesztrepülésen vett részt a Toyota repülő autója – videóval

A Toyota jelenleg repülő autók fejlesztésével is foglalkozik. Terveikben áll, hogy egy egyszemélyes jármű a 2020-as tokiói olimpiai játékokon fog repülni. Az ötlet az, hogy a repülőautóval gyújtsák meg az olimpiai lángot a városban, mellyel hivatalosan is megnyitnák a játékokat.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.06. 15:33

Toyota repülőautó: olimpiai lángot fog gyújtani

A japán autógyártóknak ambiciózus céljai vannak a 2020-as tokiói olimpiára. A Toyota és a Nissan olyan önvezető járműveket terveznek, amik az olimpiai falu és a versenyhelyszínek között fuvarozzák majd a versenyzőket. Ezen kívül a Toyota támogatja egy másik vállalat terveit is, hogy egy repülő autó, az úgynevezett Skydrive gyújtsa majd meg az olimpiai lángot.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.30. 13:00

Japán sebességváltókat gyárt a PSA egyik franciaországi üzeme

A PSA Group megkezdi a Toyota érdekeltségi körébe tartozó Aisin autóipari beszállító vállalat automata sebességváltó blokkjainak a gyártását egyik franciaországi üzemében – értesült a Reuters hírügynökség a PSA belső köreiből.

Author: MTI | 2017.05.18. 09:32

Kibővített K+F központtal ágyazódik be a Toyota az amerikai autóiparba

A Toyota Motor az Egyesült Államokban már több mint 60 éve árulja járműveit, és Észak-Amerikában 40 éve foglalkozik kutatás-fejlesztéssel. Most, a motorizációs egységében, Detroitban egy 154 millió dolláros (kb. 4,2 milliárd forint) bővítés hajt végre. A japán autógyártó ezzel megerősítette helyét az Egyesült Államokban, a járműfejlesztés és az erőátvitel terén.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.05. 14:05

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink