'Opel'

Az EB nem áll az Opel-felvásárlás útjába

Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a francia PSA Peugeot-Citroen francia autóipari konszern felvásárolja az Opelt; az ügylet nem ütközik az uniós jogba – közölte az uniós bizottság sajtószolgálata.

Author: MTI | 2017.07.06. 14:40

Opel: visszatérnek a magánvevők az új autók piacára

Visszatérnek a magánvevők az új autók piacára, a magyarországi márkakereskedőknél az idén már számottevően nő a magánügyfeles értékesítések súlya – mondta Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az autópiac első fél évét értékelve.

Author: MTI | 2017.07.03. 09:30

Új szlogenre és logóra vált az Opel (videóval)

„The future is everyone’s” , azaz „A jövő mindenkié”- így szól a közelmúltban a GM tulajdonából a PSA csoporthoz került Opel új szlogenje. De nem csak a „Wir leben autos” (Autókért élünk) jelmondatot cserélik le, hanem a logón is változtatnak.

Author: autopro.hu/V.V. | 2017.06.16. 14:03

iKomp: szerteágazó kutatás-fejlesztési projekt Nyugat-Magyarországon

A járműipart, az elektronikát, az egyedi gép- és szerkezetgyártást, valamint a műanyag megmunkálást is érinti az a kutatás-fejlesztési projekt, amelyben kifejezetten nagyszámú és szerteágazó eredmény született az elmúlt években. Az idén június végéig futó iKomp-programban a nyugat-magyarországi régió különböző vállalatai és kutatóintézetei vesznek részt példamutató együttműködésben az Opel Szentgotthárd Kft. vezetésével. Az összesen 1,8 milliárd forintos projekt konkrét eredményeiről dr. Viharos Zsolt János, az MTA SZTAKI tudományos főmunkatársa, az iKomp-projekt tudományos koordinátora tájékoztatta lapunkat.

Author: Wurmbrandt András | 2017.05.08. 13:28

Tiszta vizet szeretnének látni a pohárban az Opel dolgozói

A gazdát cserélő márka összes németországi telephelyén felemelték hangjukat az alkalmazottak: tudni szeretnék, mi vár a beruházásokra és munkahelyekre a PSA által adott átmeneti garancia lejárta után.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.10. 10:19

Hosszútávra tervez a szentgotthárdi Opel, bemutatták az új Insigniát is

A magyar kormány feladata és felelőssége, hogy minden feltételt biztosítson ahhoz, hogy az Opel új tulajdonosa a magyarországi tevékenység bővítésében és fejlesztésében legyen érdekelt - mondta a külgazdasági és külügyminiszter Szentgotthárdon, az Opel-gyárban, a gyártás megkezdésének 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Author: MTI | 2017.03.30. 09:02

Házhoz mentek: az Opelért lobbizott a kormány - Ez történt a 11. héten

Miközben a múlt héten Ingolstadtban kiderült, mennyi prémiumot kapnak a győri Audi dolgozói, és rendőrök tartottak házkutatást a négykarikás gyártó több németországi telephelyén, a magyar külügy a szentgotthárdi Opel gyárért lobbizott Rüsselsheimben.

Author: Wurmbrandt András | 2017.03.20. 11:50

A szentgotthárdi Opelért lobbizik a kormány az új tulajdonosnál

A magyar kormány párbeszédet kezdeményez az Opellel és új tulajdonosával, a francia PSA csoporttal annak érdekében, hogy fenntartsák és tovább bővítsék magyarországi kapacitásukat, a szentgotthárdi gyárat – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Opel vezetőivel a társaság rüsselsheimi központjában folytatott megbeszélése után.

Author: MTI | 2017.03.14. 15:13

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink