'Opel'

Házhoz mentek: az Opelért lobbizott a kormány - Ez történt a 11. héten

Miközben a múlt héten Ingolstadtban kiderült, mennyi prémiumot kapnak a győri Audi dolgozói, és rendőrök tartottak házkutatást a négykarikás gyártó több németországi telephelyén, a magyar külügy a szentgotthárdi Opel gyárért lobbizott Rüsselsheimben.

Author: Wurmbrandt András | 2017.03.20. 11:50

A szentgotthárdi Opelért lobbizik a kormány az új tulajdonosnál

A magyar kormány párbeszédet kezdeményez az Opellel és új tulajdonosával, a francia PSA csoporttal annak érdekében, hogy fenntartsák és tovább bővítsék magyarországi kapacitásukat, a szentgotthárdi gyárat – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Opel vezetőivel a társaság rüsselsheimi központjában folytatott megbeszélése után.

Author: MTI | 2017.03.14. 15:13

Negyedszázadot ünnepelt az Opel Magyarországon

Az Opel szentgotthárdi gyárában 25 évvel ezelőtt készült el az első modell, ez az ipari háttér nagyban meghatározta, hogy a márka az elmúlt évek alatt a legnagyobb darabszámban eladott személyautók egyike volt Magyarországon, ahol már csaknem 500 ezer Opel fut az utakon.

Author: MTI | 2017.03.14. 08:03

A Corsa issza meg elsőként az Opel-PSA tranzakció levét

Mivel az Opel felvásárlása utáni egyik legfontosabb feladat a márkák kínálatának és technológiai megoldásainak összehangolása, a korábban tervezetthez képest később érkezhet a piacra a népszerű kisautó legújabb kiadása.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.03.10. 06:27

Opel-felvásárlás – Berlin üdvözli az új tulajdonos vállalását

A német kormány üdvözli, hogy a francia PSA konszern az Opel autógyártó társaság új tulajdonosaként tiszteletben tartja a munkahelyek és üzemek megőrzéséről, és a beruházások folytatásáról szóló szerződéseket és megállapodásokat.

Author: MTI | 2017.03.07. 08:15

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink