'önvezérlő autó'

Az Apple a Logitech segítségével száll be az önvezető versenybe

Ha magában nem lenne elég, hogy az Apple is önvezető autót tesztel, akkor ehhez még tegyük hozzá, hogy a mérnökök a hátsóülésről is beavatkozhatnak majd a vezetésbe, méghozzá a Logitech által gyártott, videojátékokhoz készülő pedálokkal és joystickokkal.

Author: autopro.hu/R.M. | 2017.04.24. 13:58

Világszínvonalú cég szaktudásával épül a zalaegerszegi tesztpálya

A tesztpálya első üteme várhatóan 2017 végére megvalósul, és 2018-tól már elkezdi működését. A pályát, a várakozások szerint, jövő év végére már össze lehet kapcsolni egy intelligens útszakasszal is. Európában nincs olyan tesztpálya, ahol ki lehet próbálni az úgynevezett autonóm, önvezető járműveket, a zalaegerszegi objektum tehát egy teljesen egyedi lehetőség lesz.

Author: MTI | 2017.04.19. 12:35

Új hazai szabályozás: autonóm járművek a magyar közutakon

A közlekedés gyökeres átalakulásának európai uniós, német vagy osztrák megközelítéséről több alkalommal beszélgettünk már dr. Nyalka Csabával, a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda együttműködő ügyvédjével. Ezúttal az aktuális magyarországi fejleményekről kérdeztük a szakértőt.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.04.19. 06:29

Véget ér a házon belüli versenyfutás a VW-nél

Egységben az erő: jó ideig biztosan nem lesz több rivalizálás, helyette az Audi és a Porsche együttműködik az újabb platformok és egyéb alkatrészek fejlesztésében – mindezzel egy stratégiai korszak zárul le.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.10. 06:30

Húszezernél is több dolgozót keres a Bosch

Nem maradnak munka nélkül a beszállító személyügyi dolgozói jövő januártól, hiszen többek között szoftverfejlesztők ezreire van szükség, hogy a világcég startupokat idéző tulajdonságokkal gazdagodhasson.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.02. 06:47

« ...3456789... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink