'önvezérlő autó'

Irányt vált a Google-Chrysler duó?

Eddig az önvezetés volt az együttműködés tárgya, azonban most úgy látszik, hogy olyan már-már egyszerűnek tűnő területet is célba vesznek a felek, mint a fuvarközvetítés.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.12.22. 10:30

Egyre világosabban látja az EU az autonóm vezetés technikai és jogi oldalát

A közelmúltban Európai Uniós szinten történt egy fontos fejlemény, az Európai Bizottság ugyanis átfogó stratégiát hirdetett ebben a témában. Erről kérdeztük az autonóm közlekedéssel foglakozó jogi szakértőt, dr. Nyalka Csabát, a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda együttműködő ügyvédjét.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.14. 08:30

Kiteríti az összes lapját az önjárókról a Delphi – videóval

Amint az önjáró vezetés jellemző technológiai fejlesztései még nagyobb sebességre kapcsolnak, a Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) és a Mobileye (NYSE: MBLY) a valaha demonstrált legösszetettebb, a városban és az autópályán egyaránt előforduló közlekedési helyzetekben mutatja be teljes mértékben automatizált vezetési technológiáit a CES 2017 nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállításon, Las Vegasban.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.13. 16:00

A kormány az önvezetés élvonalában látná Magyarországot

Magyarország jó irányba halad, hogy az európai autonóm jármű technológia (önvezető járművek fejlesztése) területén az élvonalba kerüljön - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára Hollandiából.

Author: MTI | 2016.12.08. 16:58

Az Apple fújná az önvezetés passzátszelét

Soha nem nyilatkozott még ilyen egyértelműen az autóiparral kapcsolatban az okostelefongyártó: az NHTSA-nak írt levelében azt kéri, hogy egyike lehessen az önvezetés szabályait létrehozóknak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.12.05. 13:30

« ...2345678... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink