'önvezérlő autó'

Jármű kommunikáció az okos városokban: elterjedés előtt álló infrastruktúra nagyon sok lehetőséggel

Holttér-és zöldhullám-figyelés, vészfékezés-és állójármű-figyelmeztetés. Számos cég fejleszt jármű kommunikációs eszközöket a világon, és mint minden szektorban, itt is nagy a verseny. A Budapesti Műszaki Egyetem Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékén működő MEDIANETS labor arra törekszik, hogy a kutatás mellett hasznosítható fejlesztéseket is ajánljon a szolgáltatóknak, hiszen ez a világ nagyon gyorsan változik.

Author: | 2016.11.10. 08:30

Varga: a járműipari tesztpálya beruházás 0,1 százalékkal növeli a GDP-t

A zalaegerszegi járműipari tesztpálya beruházás megvalósítása rövid távon 0,1 százalékkal, hosszú távon pedig az ennek hatásaként megvalósuló új járműipari beruházások 100 milliárd forintonként akár további 0,3 százalékponttal növelhetik a magyar gazdaság teljesítményét.

Author: MTI | 2016.11.04. 15:20

Újabb mobilgyártó kezd autóipari fejlesztésbe

Ismét létrejött egy önvezetést kutató duó: a Ford a BlackBerryvel fog össze. Úgy látszik, utóbbi egyre aktívabban érdeklődik a járművek iránt.

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.11.03. 14:35

Magyar Levente: Sokan elvárják, hogy a kormányzat rendeljen el általános béremelést

A járműiparban egyre súlyosabb munkaerőhiányra adható kormányzati válaszokról, a külföldre vándorolt fiatalok hazatérésének lehetőségéről épp úgy beszélgettünk Magyar Leventével a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkárával, mint arról a kormányzati célról, hogy Magyarország az elektromos autók egyik fellegvára legyen.

Author: Wurmbrandt András | 2016.10.20. 13:11

« ...2345678... »
Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink