'Németország'

A Volkswagen Berlinben mutatta be az új Polo-t

Világpremier keretében mutatta be Berlinben „bestsellere” teljes egészében új fejlesztésű generációját a Volkswagen. Letisztult és erőteljes formavilággal, tágasabb térkínálattal, gazdaságos motorokkal és iránymutató vezetői segédrendszerekkel is ellátták az új modellt.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.19. 13:25

Történetének legnagyobb beruházására készül a Bosch

Van, ahol nem sokára igenis kézzelfoghatóvá válik az önvezetés és a hálózatba kötés trendje: Drezdának például hétszáz új munkahelyet és egymilliárd eurós fejlesztést jelent mindez.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.15. 15:00

Csökkent az E10 bioüzemanyag-felhasználás tavaly Németországban

Tavaly az előző évivel közel megegyező benzinfelhasználás mellett csökkent az E10 bioüzemanyag piaci részesedése Németországban a BDBe (Bundesverband der deutschen Bioethanolwirtschaft) német bioetanol ipari szövetség kimutatása szerint.

Author: MTI | 2017.06.09. 09:23

Májusban emelkedtek az autóeladások Németországban

Májusban az egy évvel korábbinál kettővel több munkanap miatt emelkedtek az új autóeladások Németországban, azonban a dízel járművek eladása csökkent a német szövetségi gépjármű nyilvántartó hivatal, a Kraftfahrtbundesamt jelentése szerint.

Author: MTI | 2017.06.02. 16:36

Üzemstop, visszahívás: rájár a rúd a BMW-re

Kifogyott a kormányművek alkatrészeiből, ezért három kontinensen is felfüggeszti a termelést a bajor gyártó. Egy negyedik földrészen kényszerjavítás vár egyes BMW-modellekre.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.30. 07:20

Felvásárlási hullám: német cégek, mi van veletek?

Az utóbbi években korábban sosem látott méretben vásároltak be külföldi befektetők a német vállalati szektorban. A tulajdonoscserék tempója tovább gyorsul, ezzel párhuzamosan sorban merülnek fel az aggályok is.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.05.25. 09:31

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink