'Németország'

Lehet, hogy a Kuka felvásárlása csak a kezdet volt?

Komoly terveket fűz a kínai Midea a narancssárga robotjairól híres gyártóhoz, hiszen globálisan is jelentős szereplővé tenné azt. Ennek érdekében újabb felvásárlások indulhatnak.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.26. 06:31

Thyssenkrupp-Tata: tervezett együttműködés miatt bolydultak fel a szakszervezetek

Alaposan megnövekedett a feszültség egy esetleges kooperációról szóló tárgyalássorozat miatt a Thyssenkruppnál: a legnagyobb német szakszervezet, az IG Metall munkahelyek sorát félti a közeledéstől. Ráadásul nem ez az egyetlen, nagyobb változást is előidézni képes hír a Thyssenkrupp háza tájáról.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.21. 06:28

Egy kis történelem: miért nem járunk már száz éve elektromos kocsival?

A technológia már jóval az első világháború előtt létezett, csakhogy akkori elterjedésének is ugyanazok szabtak gátat, mint ma. Szerencsére van, ami változott időközben, szakértők el is árulták, mitől lehet ezúttal sikeres vége az áttörésnek.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.10. 12:30

Tiszta vizet szeretnének látni a pohárban az Opel dolgozói

A gazdát cserélő márka összes németországi telephelyén felemelték hangjukat az alkalmazottak: tudni szeretnék, mi vár a beruházásokra és munkahelyekre a PSA által adott átmeneti garancia lejárta után.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.04.10. 10:19

Módosították a német autópályadíjról szóló szabályokat

A német törvényhozás alsóháza (Bundestag) pénteken módosította a külföldi autósokat is terhelő úthasználati díj szabályait. Az ellenzék és több tartomány elutasítja a kormánypárti frakciók szavazataival elfogadott törvényt, amely várhatóan nem lép életbe a jelenlegi, szeptemberig tartó ciklusban.

Author: MTI | 2017.03.27. 09:37

Német beszállító költözik Kecskemétre, 100 munkahelyet hoz létre

Kecskeméten építi fel legújabb európai gyártóegységét az ElringKlinger. Az új üzem 10 ezer négyzetméter alapterületű gyártócsarnokának építése már el is kezdődött, így az ajtómodulok termelése várhatóan már 2017 év végén elindulhat.

Author: autopro.hu/P.M. | 2017.03.23. 15:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink