'Nagy-Britannia'

A Honda szerint a kkv-kon áll vagy bukik minden a brexitnél

Az autógyártók és elsőkörös beszállítói globálisan is nagyjátékosnak számítanak, de mi lesz, ha elszállnak az ugyanúgy nélkülözhetetlen kis- és középvállalkozások költségei is?

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.20. 15:25

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma Nagy-Britanniában

Nagy-Britanniában 4,8 százalékkal csökkent a forgalomba helyezett új autók száma júniusban, az értékesítés már harmadik hónapja csökken, ami részben annak a következménye, hogy áprilisban megemelték az új járművekre kivetett adót.

Author: MTI | 2017.07.06. 08:29

Zsinórban másodszor is rekordévet zárhat a McLaren

Nem nagyon tűnik úgy, hogy a brit sportkocsigyártó megérezné a brexit miatti bizonytalanságokat, a cégvezetés a tavalyi rekordév után további erősödésre számít.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.07.03. 08:44

A Seat UK új Kölcsönzési és Motability menedzsert nevezett ki

Sam Hothit nevezte ki Kölcsönzési és Motability menedzsernek a Seat UK sikeres angol flottacsapatába. A Motability olyan angliai kezdeményezés, amely mozgássérült emberek, és családjuk számára teszi lehetővé, hogy új autót, kismotort vagy elektromos kerekesszéket lízingeljenek, felhasználva a kormányzat mobilitási segítséget.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.15. 10:30

Nem jut dűlőre brit dolgozóival a BMW

Elutasították a vállalati nyugdíjazási javaslatot a gyártó szigetországi dolgozói, így továbbra sem sikerül lezárni a hónapok óta nyúló ügyet. Bár a mostani ajánlatban már forintmilliókról volt szó, a helyi szakszervezet nem enged, és valódi problémamegoldást követel.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.13. 12:50

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink