'jövő'

Az első Audi Summit Barcelonában – Világpremierek jelzik a négy karika előnyét

Új fejlesztéseit mutatta be a négykarikás márka az első ízben megrendezett Audi Summit alkalmával. Barcelona ezúttal olyan exkluzív márkarendezvénynek ad otthont, ahol a világ minden tájáról összesereglett mintegy kétezer vendég vehetett részt az új Audi A8 premierjén, illetve tekinthette meg a márka további technikai mérföldköveit.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.14. 10:30

Története legnagyobb átszervezését indítja el az Audi

Prémium digitális autóipari vállalattá alakulásának útján az Audi története legnagyobb átszervezését indítja el, amelynek eredményeképpen a márka minden értelemben digitalizáltan és fenntartható módon működik majd, újra feltalálva a nagyvárosi mobilitást.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.12. 15:16

Nagyvárosi mobilitás: az okosvárosok határozzák meg a Bosch jövőjét

A Bosch az agglomerációk mobilitási szolgáltatójává válik. A vállalat a jövőben egyre szélesebb körben fejleszt és kínál mobilitási szolgáltatásokat az okosvárosok számára, mivel a nagyvárosi környezet okosmobilitási koncepciói iránti igény világszerte rohamosan nő.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.12. 06:32

Ilyen lépésekben halad a Volvo az elektromos gyártás felé

Több sajtóorgánum félreértette a Volvo szerdai közleményét: sok helyen azt olvashatjuk, hogy a vállalat 2019-től abbahagyja a belső égésű motorok gyártását. Így a svéd márka lenne az első ismert prémium gyártó, amely átlép a zéró emissziós programba. Azonban ez nem teljesen igaz.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.06. 12:22

Ilyen lesz a Volkswagen-csoportnál a jövő gyártási folyamata

A digitalizáció, az automatizált vezetés és az elektromos mobilitás nem csupán az autókat, hanem előállításuk módját is alapvetően változtatja meg. Új technológiák és trendek nyitnak új távlatokat, minden még inkább digitálisan és internetes hálózatba szervezve működik majd. E kihívásokra egyesített erőkkel készül a Volkswagen-csoport.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.06. 11:06

A Volkswagen járművei 2019-től egymással kommunikálhatnak

Ezzel például a forgalomra, a balesetekre és más közlekedési szituációkra vonatkozó adatok az eddigieknél is gyorsabban továbbíthatók a mintegy 500 méteren belüli, közvetlen környezet felé.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.07.03. 15:00

Él és virul, de közben zsugorodik a miniautó-szegmens

Iparági elemzések szerint idén is folytatódik a kisautók eladásainak csökkenése. A trendekre az autógyártók is reagálnak, és fokozatosan visszafogják a karosszériatípus termelését. Mekkora potenciál van még az olyan autókban, mint a Fiat 500, Toyota Aygo vagy a Renault Twingo?

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.23. 12:30

Konkurense egyengeti az utat az Autoliv előtt

A Takata szenvedése jó helyzetbe hozta a svéd riválist: a beszállító egyre csak növekszik, cél a tizenkét milliárd dollár értékű éves értékesítés. A befektetők persze így is észreveszik a negatívumokat.

Author: autopro.hu/B.B. | 2017.06.22. 09:30

Két új SUV-val támad a Citroen

A Citroen mostanában mindent az SUV-kba fektet. Elsőként jön a C3 Aircross, majd a C5 Aircross. De mi van a többi modellel? Most megtudhatjuk a választ.

Author: autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.16. 14:26

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink