'Ipar 4.0'

Az ABB a világ egyik legnagyobb ipari felhőplatformján dolgozik

Összefog az ABB és a Microsoft az ipar digitális átalakításának ösztönzésére. Az együttműködés keretében a Microsoft Azure intelligens felhőalapú platformjának előnyeit ötvözik az ABB kiemelkedő szakmai ismereteivel és az ipari megoldások széles portfóliójával.

Author: autopro.hu/W.A. | 2016.10.12. 10:41

Ipar 4.0 - A jövő gyára workshop

A cégek várakozásai szerint több milliárd dollárt hozhat a gyártó cégek számára a digitális ipari forradalom, ami a költségek csökkenésének, a hatékonyság és a nyereség növekedésének köszönhető.

Author: | 2016.09.26. 11:47

Százezer mérnököt szipkázna el Németország?

Egy friss tanulmány szerint a következő tíz évben a német gazdaságnak százezer villamosmérnökre lesz szüksége: igazán felerősödhet az európai agyelszívás?

Author: autopro.hu/B.B. | 2016.09.07. 06:30

Okoskesztyűvel olvassák le a kódokat a Skoda munkásai

Az eszköz legfőbb rendeltetése, hogy a mindennapos munkát egyszerűbbé, gyorsabbá tegye viselője számára. Megmutatja például, hogy a megfelelő elemet használtak-e fel vagy hogy a gyártási folyamat minden lépését pontosan követték-e.

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.08.31. 11:33

Oroszok vigyáznának az ipari titkainkra

Az Internet of Things (IoT) trend megértése és kihasználása sok ágazat, köztük az autóipar számára elképzelhetetlen lépéselőnyt jelenthet. Az adatok védelme érdekében új operációs rendszerrel rukkolt elő az orosz Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.

Author: Pardavi Mariann | 2016.08.24. 08:05

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink