'ipar'

Jármű- és alkatrészgyártás könnyített feltételekkel

Vásároljon vállalkozásokból kivont, üzemi termelésre továbbra is képes, rendszeresen karbantartott használt berendezéseket gyártási tevékenysége elősegítésére! A hazai online árverési szakértő, az Intergavel által szervezett aukciókon jól bevált gépeket és eszközöket talál a piacinál kedvezőbb áron.

Author: | 2017.05.22. 15:23

Mennyire vagyunk kiszolgáltatva az autógyártóknak?

A pillangó-elmélet szerint, ha egy lepke megrebbenti a szárnyát az Amazonas vidékén, az akár tornádót is gerjeszthet az Egyesült Államokban. Valahogy ilyen kölcsönhatásban áll a magyar gazdaság az autóiparral: átállítja gyártósorát az Audi győri gyára, ami időszakosan csökkenti a termelést, nem alakulnak olyan jól az A3-as értékesítési számai, és ez máris meglátszik a magyar GDP-n. Vajon áldás vagy átok az autóipari függés?

Author: autopro.hu/P.M. | 2016.12.20. 14:30

A kormány támogatja az Irinyi Tervet segítő mintaprojekteket

Az Irinyi Terv iparstratégia megvalósítását a kormány 2 milliárd forintos keretösszeggel támogatja, a kérelmeket mostantól lehet benyújtani - mondta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára.

Author: MTI | 2016.11.22. 13:33

Ősszel újra visszatérhet az ipar lendülete

Meglepetést okozott az ipari termelés júliusi visszaesése. Elemzők szerint a járműgyártásban bekövetkezett modellváltások hatása is közrejátszhatott.

Author: MTI | 2016.09.06. 13:51

Szárnyal a gyáripar Amerikában

A vártnál minimálisan kisebb mértékben, de így is kilenc hónapja legnagyobb ütemben nőttek a gyáripari megrendelések júliusban az Egyesült Államokban.

Author: MTI | 2016.09.03. 09:12

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink